Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spolužáci zavražděné Martiny (†16): Nikdy na tebe nezapomeneme!

Autor: cas.sk, mivr, josK - 
25. srpna 2010
09:09

STŘEDA 25. 8. - Slovenskem otřásla brutální vražda dalšího mladého děvčete. Po Monice Šmidtové (†23), která svého vraha "našla" na Facebooku, byla obzvlášť surově zavražděná Martina Matyášová (†16). Obviněný je její expřítel Roman M. (18). Dívčini spolužáci a kamarádi se stále ještě nevzpamatovali z šoku.

Studentka Střední odborné školy pošty a telekomunikací byla taková, jako všichni její vrstevníci. Mladá, plná elánu, lásky, touhy žít a něčeho dosáhnout. Štíhlá, vysoká kráska toužila po kariéře modelky, ráda tančila a bavila se.

Tak nějak si ji pamatují i její spolužáci a kamarádi. Jeden z nich, Pavel Pikner, udělal na památku své zavražděné kamarádky vzpomínkové video. "Vytvořil jsem video ze vzpomínek na pěkné chvíle, které jsme spolu prožili," řekl Pavel se slzami v očích. Na videu je vidět, jak hodně Martina milovala život.

Vzpomínáme...

"Celý školní rok jsme seděli spolu, smáli se, nedávali pozor, vyrušovali… Před pár dny jsme se dohadovali, kdy půjdeme ven a pořádně to roztočíme," napsal Pavel na internetovém portálu.

623321:gallery:true:true

"Vždy si byla taková živá a usměvavá. Odešla jsi a nestihl jsem ti říct, jak moc tě mám rád! Nikdy nezapomenu na to, co jsme spolu prožili. Budeš mi moc chybět… Nechci si představit den, až přijdu do školy a ty tam nebudeš," pokračuje spolužák zavražděného děvčete.

Obavy z návratu do třídy, kde už Martina sedět nebude, mají všichni. "Nikdy na tebe nezapomenu… Těžko se mi hledají slova, ztratila jsem dobrou kamarádku a spolužačku… Nikdy na tebe nezapomenu, protože to se nedá!" napsala Martinina kamarádka ze školních lavic.

"Srdíčko, strašně nám chybíš, ani se nechci vrátit do školy, protože vím, že tam nebudeš. Stokrát se ptáme proč a stále nevíme odpověď! Navždy budeš zapsaná v našich srdíčkách," vypisuje se ze svých pocitů další z Martininých blízkých.

(Cas.sk)

Shelby16 ( 27. srpna 2010 00:18 )

stydlivý hodný kluk vám snese modré z nebe, když mu dáte šanci a bude vás mít rád do konce života, ale to většina žen asi nechce... když si začnete něco s grázlem, tak počítejte s následkama...

Shelby16 ( 27. srpna 2010 00:14 )

jak někdo může být tak krutý a vezme tak hrozným způsobem život mladé holce. Je evidentní, že to násilí v něm už určitě bylo, škoda, že to ta holčina neprokoukla už dřív a že si s ním vůbec něco začínala. Já jsem tady už několikrát říkala, že mým kamarádkám a ženským obecně vždycky imponujou drzouni, hrubiáni, drsňáci - prý to je mužné ! OMYL !! To nejlepší předpoklad, že vás takový prevít bude jednou bít a rozkazovat vám ! Uvědomte si to nebo si přečtěte něco o psychologii...

Shelby16 ( 27. srpna 2010 00:06 )

bohužel e.44 má pravdu - Upřímná soustrast se vyjadřuje anebo se říká: Příjměte upřímnou soustrast, ale na druhou stranu od té slečny či paní Moniky to byla jen nevědomost, nikoliv úmysl...

e.44 ( 26. srpna 2010 12:30 )

Ještě do nedávna se tu vyskytoval někdo, kdo trpělivě opravoval ty, co upřímnou soustrast přejí, místo aby jí vyjadřovali. Ale asi už mu došla trpělivost, protože blbci přející upřímnou soustrast se snad množej geometrickou řadou.

verasum ( 25. srpna 2010 22:01 )

Jsem bába v důchodu a zbytečná a strašná smrt tak mladého děvčete mnou hluboce otřásla.Co vše měla před sebou, lásky, štěstí, rodinu, děti.Je to hrozné, nepopsatelně kruté a nepochopitelné. Přeji Vám všem, co jste ji znali a hlavně rodičům mnoho sil .

Zobrazit celou diskusi