Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slovenský kanibal je mrtvý: Snědl Luciu a Elenu?

Autor: Nový Čas, oj, pet - 
13. května 2011
13:32

Zdánlivě pokojná vesnička Kysak. A právě zde končí případy dvou zmizelých Slovenek - Lucie (20) A Eleny (30)  - a téměř hrozivě se podobají příběhu Švýcara, kterého na stejném místě málem zabil, rozčtvrtil a snědl šílený kanibal Matěj Čurko (†42).  Lidojed se však už zpovídat nebude, ve čtvrtek zemřel na následky přestřelky s policisty během zatýkání.

Lucia odešla z domu loni 3. září a od té doby ji nikdo neviděl. Trpěla silnými depresemi. Když ji matka před třemi lety donutila, aby přestoupila ze Střední zdravotní školy v Humenném do podobné v Michalovcích, vyšla dívka nahá na střechu budovy a chtěla skočit. Její záměr nevyšel, a tak se rozhodla vyřešit svoji smrt přes internet. Na její inzerát se ozval neznámý muž. Ten Lucii slíbil, že ji zabije a zakope.

Vše se mělo odehrát právě v obci Kysak na Košicku, kde byl v úterý zadržen a postřelen slovenský kanibal Matej Čurko. Ten zde plánoval zabít a sníst Švýcara, kterého si rovněž našel na internetu. Švýcar si to však na poslední chvíli rozmyslel a oznámil vše policii. Ta vyslala místo Švýcara svého agenta. Akce vyvrcholila přestřelkou, při které byl zraněn jeden policista a Čurko skončil s prostřelenou plící a ledvinou v košické nemocnici. Tam včera kanibal, který je bratrem Mariána Čurka (36), hudebníka a bubeníka z kapely Petera Nagyho, zemřel. Policie tak má mnohem menší šanci objasnit Luciin osud. Její tělo dodnes nenašla.

Elena Gudjáková (30) ze Slovenska si prožila peklo. Stala se obětí sexuálního násilníka, otěhotněla a nakonec šla na potrat. Po tom všem, co si vytrpěla, už neměla chuť do života. Na internetu se různým lidem svěřovala, že chce zemřít. S jedním ale velmi intenzivně, až ji jednoho dne napsal: „Neboj se, já ti pomůžu, vezmi si plavky, já tě utopím.“

Kromě chatování na internetu s ním i telefonovala z veřejných budek. Až v loni 22. července Elena odešla domů a beze stopy zmizela. Policie zjistila, že naposledy na internetu zjišťovala, kde je vesnička Kysak. Právě zde policie překazila vraždu Švýcara, kterého chtěl Čurko zabít, rozčtvrtit, okořenit a nakonec sníst.

abvydavatelstvi ( 15. května 2011 13:28 )

ze lidem chybi poradna prace to by nemeli cas na blbiny. Media maji nejvetsi moc manipulovat s lidskym myslenim a proto je cim dal vic lidi nervove labilnejsich, trpi depresemi a ruznymi nemocemi. Kdyby media vic psaly pozitivnich clanku, bylo by na svete min idiotu a lide by si vic vseho vazili - hlavne sami sebe.

bara ( 14. května 2011 08:50 )

opar pije tak akorát žluč ) vtipnou kaši v životě nepozřel, chudýsek...

bara ( 14. května 2011 08:49 )

posuzuješ, co je nebo není vtipné - takže i já si dovolím posoudit tvůj výrok o tom, že vejce je mensruace. Nechápu - jseš takovej blb, že nevíš, kde je umístěn vejcovod u slepice,(a nejen tam), nebo ses chtěl udělat jen zajímavým - ovšem, sorry, nepodařilo se ti to. No, hodím tam taky pár smajlíků, abys věděl, že sice nejsi vtipný, ale že se ti směju až se málem za břicho popadám, opare

zaviracispendlik ( 13. května 2011 20:52 )

koukám, pravidelně jíš vtipnou kaši

zaviracispendlik ( 13. května 2011 20:48 )

a ještě majoránku

Zobrazit celou diskusi