Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kanibala pohřbil jeho bratr a hrál mu na piano

Autor: cas.sk, jaj, Kšim - 
17. května 2011
12:49

Svého bratra zavrhl, chtěl na něj zapomenout, nechtěl být s případem šíleného kanibala Matěje Čurka (†42), který plánoval vraždu a snědení Švýcara, spojován. Na pohřeb mu však nakonec přišel. Na Slovensku známý a populární hudebník Marián Čurko svému bratrovi dokonce zahrál na klavír.

Se slovenským kanibalem se přišla rozloučit jeho rodina včetně bratra Mariána, který je známý ze zábavného improvizačního pořadu Partička, jehož českou verzi vysílá televize Prima.

Marián Čurko po odhalení šíleného případu odmítal jakékoli komentáře. "Chtěl bych na bratra co nejdříve zapomenout," nechal se slyšet v rozhovoru pro slovenský deník Nový Čas. Svého bratra chtěl vymazat z paměti, zavrhl ho. Na pohřeb, který se konal v úterý v Košicích, však nakonec přišel.

Na rozloučenou mu zahrál i na klávesy. Mezi smutečními hosty byla i vdova a dvě dcery Matěje Čurka.

Čurko se po internetu údajně dohodl se Švýcarem, který chtěl spáchat sebevraždu, že ho zabije a poté sní. Na setkání měl u sebe dokonce připravené koření. Vražda se měla odehrát u obce Kysak nedaleko Košic. Švýcar si to ale rozmyslel a kanibala udal policii. Na smluvené místo pak přišel policista vydávající se za Švýcara. Při přestřelce s policií byl Čurko zasažen kulkou do plic a jater. Zraněním podlehl v košické nemocnici.

zaviracispendlik ( 17. května 2011 18:04 )

proti gustu, žádný dišputát

evita5555 ( 17. května 2011 17:52 )

Si rovnaký psychopat, ako on.

kacota ( 17. května 2011 17:51 )

náš zákazník, náš pán ...

zaviracispendlik ( 17. května 2011 16:59 )

udělat z něj biomasu

zaviracispendlik ( 17. května 2011 15:46 )

je to nechutné , ale byli to zákazníci

Zobrazit celou diskusi