Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Synovi (†3) i sobě (†24) uřízl hlavu motorovou pilou!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archív)
Autor: mivr - 
25. března 2011
22:39

Obrovskou rodinnou tragédii řeší němečtí policisté. Čtyřiadvacetiletý muž kvůli opatrovnickým sporům se ženou uřízl svému tříletému synovi hlavu, potom se pokusil o to samé sobě. Obojí provedl motorovou pilou!

Neštěstí se stalo ve středu v noci. Michael R. měl u sebe syna Marcela. Manželce Sandře, se kterou se rozváděl a přel o něj, ho měl vrátit v sedm večer. Jenže se neukázal a maminka tříletého chlapce druhý den zalarmovala policii.

Ta pak našla v lese otce i chlapečka. Oba byli ale mrtví! Muž, který se živil jako stavební dělník, synovi uřízl hlavu motorovou pilou, sobě si pak podle lékařských posudků také zkusil uříznout hlavu a zemřel na následky zranění, které si způsobil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

marekpazdera ( 27. března 2011 11:37 )

Jo, souhlas, až na to, že než střídavá péče, je už teda lepší rovnou děcku uříznout hlavu, než vychovat z něj rozpolceného psychopata. Tyhle "moderní vymoženosti" popírají naše biologické předurčení, stejně jako komunisté si mysleli že poručí větru dešti, my budeme dělat z otců matky a z matek otce...

sabartnok ( 27. března 2011 09:38 )

to je to, co zde chybí, a jsou tyto služby po celém světě. http://justiceandcare.org/default.htm

sabartnok ( 27. března 2011 09:23 )

jo. a nejvíc mě štve, když se v rodině objeví takové nebezpečí, že tam je psychopat a ohrožuje život těch druhých, POLICIE ABSOLUTNĚ IGNORUJE VAROVÁNÍ TĚCH OHROŽENÝCH. Hodně životů takto zmařila sama policie a tresty za to jsou malé. Znám případ, kdy během rozvodových tahanic muž škrtil ženu až měla modřiny. Hlásila to policii a oni přijeli a řekli tomu muži při konfrontaci a zásahu toto: "jestli to uděláte příště, dáme vám dýchnout do balónku a jestli tam bude například alkohol, budete mít nepříjemnosti" ... přitom on nebyl opilý, když tu ženu škrtil.

dobrotka ( 26. března 2011 17:14 )

kdy rodic radeji zavrazdi sve dite[deti], nez by se s nim mel delit s druhym rodicem, nejak rapidne pribyva A je uplne jedno, jestli jde o matku nebo otce - oba tito "rodice" jsou schopni, kvuli svemu egu, sahnout na zivot nejenom sobe, ale i diteti - detem. Prislusne institice by uz mely zacit neco delat a podchytit jednani rozvadejicich se rodicu.

sabartnok ( 26. března 2011 08:19 )

vždy končí tragédií všech tří stran: matky, otce i dětí a je na čase, aby se to začalo radikálně řešit - zavést povinnou odbornou psychiatrickou poradnu obou rodičů před tím, než dojde ke střídavé péči a určení kde dítě bude. Pokud se u jednoho rodiče projeví nějaký patologický znak, že by mohl ublížit či dokonce vraždit, měl by se účinně vyléčit do doby než dítě převezme do střídavé péče. Čas je v těchto případech také velký pomocník. Věřím, že psycholog musí tyto znaky rozpoznat. Už je těchto případů opravdu hodně. Viz nedávný magor co se zabil skokem pod vlak a holčičky před tím někam zmizely.

Zobrazit celou diskusi