Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Ze zábavy už se žena nevrátila, někdo ji ubodal!

Autor: evak, ČTK - 
25. dubna 2011
16:11

Devětatřicetiletou ženu ze Sojovic na Mladoboleslavsku v noci z neděle na pondělí někdo ubodal. V neděli večer byla na sojovické taneční zábavě, její tělo objevili ráno na louce na okraji obce.

Náhodná svědkyně, která tělo objevila, si všimla krve. "Soudní znalec následně potvrdil, že na těle jsou bodná poranění, která ji usmrtila," uvedla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Vražda se odehrála v noci. Přesnou příčinu smrti a také přesný čas úmrtí ukáže až nařízená soudní pitva. Do akce byl zapojen také psovod se psem.

Manžel kontaktoval policii, protože se žena nevrátila ze zábavy, píše tn.cz. V pondělí ho volali k identifikaci. Když se jeho obavy potvrdily, tak se zhroutil.

Případní svědci, kteří ženu v noci viděli pohybovat se po obci samotnou nebo v něčí přítomnosti, se mohou ozvat na linku 158, žádá policie.

arcaben ( 26. dubna 2011 21:09 )

blbnou a na"stará kolena"si pořizují mladičké milenky,eventuelně manželky,na to už jsme si i zvykli....Proč se všichni tedy pozastavujet nad tím,že si zralá,vdaná baba pořídila mladého milence,šla s ním na zábavu..Holt ten závěr se nějak vymknul,že by chlapec chtěl víc než milenku??

anelam ( 26. dubna 2011 11:20 )

Ty máš tedy názory!Juchat na zábavě můžou jen chlapi?Bohužel na vesnicích je to normálka-Jeden s rodičů se uvolí jít k dětem,když nemají hlídání....většinou matka těch radostí moc nemá,takže pokud tam měla známé,tak prostě zůstala po domluvě s manželem-tady jde o něco jiného,-že se něco tak hrozného vůbec děje Zabít tě může kdekdo komu jen otevřeš dveře Chybí zde prostě trest smrti za prokázanou vraždu-že to nejde?ten trest obnovit?Vše jde když se chce!To jen kdyby se to stalo vlivnému politikovi-to by byla jiná!!!

paila ( 26. dubna 2011 09:10 )

Proč by si vdaná žena nemohla vyjít sama? Manželství není vězení. Např. moje kamarádka 35let se s manželem střídají s tím, kdo půjde ven, protože mají 2 malé dětí a nemá jim je kdo hlídat, takže nemají jinou šanci. S paní na hlídání se dost spálili, takže ... přestože každý si užívá zvlášť neznamená, že by se navzájem podváděli. Tuhle paní jsem neznala, ať už byla jakákoli takouhle smrt si nezasloužila. Upřímnou soustrast manželovi, přip. dětem a jiným pozůstalým.

spajka ( 26. dubna 2011 07:02 )

a sama na zábavě?Tak to jejich manželství muselo být nějaké divné.Pochopím,když jdou partneři spolu,nebo se domluví se známými.Ale takhle,jak to vypadá.Skoro čtyřicetiletá ženská juchá jak patnáctka sama.Koledovala si,až si vykoledovala.Na společenskou akci bych bez partnera nešla nikdy,připadala bych si jako koště.Ale každý má nějaké zásady a styl života,těžko hodnotit.

anelam ( 26. dubna 2011 06:03 )

Proč by se nevraždilo,neznásilňovalo ,nekradlo,?vše se může,dnešní svoboda tomu nahrává-nikdo se nebojí ,vyhrává jen pravda a láska trest smrti nikomu nehrozí,časem se vše svede na nepříčetnost-nebo se vrah ani nevypátrá a odnese to třeba někdo jiný .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání