Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Facka za facku synovi: Otec žáka zbil tělocvikáře

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto pro Blesk - Transhospital)
Autor: ČTK, tbc, mivrk - 
7. června 2011
16:00

Učitele tělocviku napadl v Pohořelicích na Brněnsku jeden z rodičů. Před zraky dětí ho údajně udeřil tak silně, že pedagog upadl, poranil si hlavu a později omdlel. Útočník ho prý napadl proto, že dal facku jeho synovi.

Tělocvikáře na základní škole v Pohořelicích na Brněnsku v pátek odpoledne napadl jeden z rodičů, uvedl server čt24.cz. Učitele prý uhodil takovou silou, že upadl na betonovou plochu, o kterou si poranil hlavu. Později dokonce omdlel.

Učitele odvezli záchranáři do nemocnice, v současné době je v pracovní neschopnosti. Útočník ho údajně napadl proto, že dal facku jeho synovi. Případ vyšetřuje policie.

sakra ( 8. června 2011 15:57 )

Troubo!!

sakra ( 8. června 2011 15:56 )

Tak to skutečně bývalo. Nyní je to česká "DEMOKRACIE" se vším všudy!!!

sluka ( 8. června 2011 08:24 )

Ten "rodic" z Pohorelic je ucitel kickboxu a znamy nasilnik. Ten zbity ucitel je jeden z nejoblibenejsich na skole, trenuje deti ve svem volnem case ve volejbalovem klubu. Jsou tam "deti" z narodnostnich mensin, ktere nadavaji ucitelkam do pi.., ku.... a leseb. Ucitelky si to musi nechat libit, nemohou se branit, domu je poslat nesmi, nikdo s nimi nich nenadela. Ze se deti v tomto demokratickem a socialne tolerantnim prostredi, zakladajicim se na pravde a lasce toho moc nenauci, musi byt jasne i nasim diskutujicim, vsechny situace zvladajicim "radobypedegogum".

gogo ( 7. června 2011 22:16 )

Doufám, že je to pokus o černý humor....

gogo ( 7. června 2011 22:15 )

Já osobně jsem na základní škole (dávno již tomu dávno..) byl bit víc než doma. Ale nikdy jsme si jako děti neodvážili doma postěžovat, protože autorita učitele (za první republiky) byla neotřesitelná. A pokud se tehdy nějaké dítko doma podřeklo, že ve škole dostalo výprask, dostalo ještě jeden výprask od rodičů. Automaticky. Z lásky... Dnes existuje často jen rodičovská láska "opičí". Kdy rodič vychovává z dítěte darebáčka...

Zobrazit celou diskusi