Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelka brutálně zbila žačku (6) pravítkem: Monokly má za chybu při hláskování

Autor: shp - 
9. dubna 2016
09:42

U tabule nezvládla hláskování. Namísto toho, aby jí učitelka pomohla, vzala do ruky velké pravítko a bila ji hlava nehlava. Vietnamská dívenka, která je známá jenom jako T., skončila s děsivými zraněními na obličeji. Učitelku Tran Thi Thu Tra ihned suspendovali a hrozí jí vyhazov.

Dívenka z Bat Xat musela být s děsivými monokly ošetřena v nemocnici. Její učitelku rozzuřilo jenom to, že nedokázala správně vyhláskovat slovo. Zbila ji pravítkem před celou třídou.

Dvě z jejích kamarádek jí pomohly ze školy domů. Měla velké bolesti. Její tvář byla oteklá a pod očima měla monokly a šrámy. Byla velmi rozrušená a vystrašená,“ prohlásila její matka Chao Ke May.

Případem se již zabývá policie. Základní škola Phin Ngan učitelku suspendovala a je připravena ji vyhodit, jakmile bude ukončeno vyšetřování. Učitelka se omluvila dívce i její rodině a nabídla zaplacení lékařských výdajů.

zvelpraha ( 20. dubna 2016 11:55 )

Ctěl bych vidět, jak se ta učitelka tím pravítkem tak pěkně trefovala dívence do obličeje těsně pod oči. Navíc si pravítko musela přehazovat z ruky do ruky, jedna rána pravačkou pak jedna rána z druhé strany levačkou a tak dokola. Naprosto nelogický způsob bití dítěte pravítkem.

tgbg ( 9. dubna 2016 17:33 )

Komunisti. Co jiného čekat!!!

avina ( 9. dubna 2016 14:34 )

Modřiny neodpovídají popisu zmlácení.

naidka ( 9. dubna 2016 11:40 )

Takové pravidelné monokly se pravítkem udělat nedají.

Zobrazit celou diskusi