Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šikanovaná učitelka (†56) zemřela: Podlehla rakovině

Autor: idh - 
20. dubna 2016
05:00

Stres, dlouhodobá šikana ze strany nadřízené a nakonec rakovina. Učitelka Jana Kaněrová (†56) toužila po tom, aby mohla dál učit, její přání se jí už bohužel vyplnit nestihlo. V pondělí zemřela.

„Učila jsem ráda. Když se podaří problémy ve škole vyřešit, k té práci se vrátím,“ plánovala ještě v březnu Jana Kaněrová. V pondělí 18. dubna však nemoci podlehla. Kaněrová učila na Středním odborném učilišti služeb v Praze 9, kde těžce zvládala bossing ze strany bývalé ředitelky Jany Křížové.

Tu magistrát odvolal z funkce kvůli mnoha stížnostem a pochybením v půlce března i díky Blesku. „Jestli má nějaké svědomí, měla by si uvědomit všechno, co zavinila,“ říká bývalý zástupce ředitelky Jaroslav Pech na adresu Křížové.

Jana Kaněrová byla přesvědčená, že za její rakovinou byl právě stres způsobený jednáním ředitelky. A že by to teoreticky mohlo spolu souviset, potvrzují i lékaři. „Stres je jedním z faktorů, které můžou přispět k rozvoji nádorového onemocnění,“ vysvětluje primář pražského protonového centra Jiří Kubeš.

hejhej ( 20. dubna 2016 17:01 )

Pokud měla šikanovaná paní učitelka zdravotní problémy, chováním těch zrůdných " studentů" se ji nutně zdravotní stav zhoršil. Pokud ředitel a jeho zástupkyně nic neřešili a o chování těch zrůd věděli, měli na smrti učitelky stejný podíl. Jsou to bezcitné nestvůry bez citu.

rumungro ( 20. dubna 2016 16:42 )

-sores-má pravdu. Jenom spratkové vychovávají spratky. To není o IQ viz. Nečesaný-jeden jak druhý rodič jsou asociálové a můžou mít diplomů plný kufr.

levandule ( 20. dubna 2016 13:39 )

Žáci se snažili, ale moc toho nesvedli. Bohužel co vím tak nejméně z jednoho předmětu k maturitě měli výuky takovou, že netuší jak odmaturují.......

levandule ( 20. dubna 2016 13:36 )

Je vidět, že jste jenom ubohý človíček, který tuto ženu úžasnou ženu neznal. Alkolici tam byli jiní a na stížnosti dětí se snažila je ze školy vyhodit. Nejste jeden- jedna z nich!!!!!!!!! A prosím O mrtvých jen dobře, zvlášť když ti lidé dobří byli.

levandule ( 20. dubna 2016 13:29 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání