Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ujetí Little Big rozskákali vyprodané Roxy, domácí DJové váleli

Autor: shp - 
8. listopadu 2017
17:30

Ruští Little Big zaútočili na elektronickou taneční scénu jako uragán. Dnes jsou vyhledávanou a populární rave formací, která vyprodává svá vystoupení. A to byl letos případ i pražských vystoupení v Lucerna Music Baru i nyní aktuálně v Roxy. My jsme si tyhle extravagantní šílence z Východu ani tentokrát nenechali ujít.

Do legendárního klubu Roxy jsme dorazili po osmé hodině. Dovnitř jsme se dostali rychle, fronta utekla jako nic a po chvíli jsme se již prodírali davy co nejblíže stagi. Bylo plno a většina návštěvníků party pocházela jak jinak než z Ruska.

Jako support hráli před i po Little Big domácí DJové. Za mixpultem se střídali Them Darned Teenagers, Gory Ruffian a YNE66683. Po příchodu do klubu nás tak čekal příjemný sound nesoucí se na vlně bass housu a jungle terroru.

Když jsme se pořádně zaposlouchali, přišla za mixpult slečna z Them Darned Teenagers a začala válet. To, co předvedla za mixpultem, nás naprosto překvapilo a uzemnilo. I když technika mixu nebyla stoprocentně perfektní, hodně se vytáhla.

Zazněly od ní naprosté pecky mnoha stylů. Hrála trap, brostep, bass house, hip hop, jungle terror i reggaeton. Když člověk slyší svoje oblíbené tracky v remixech, které nezná, znamená to, že se DJ vytáhl. Ať už v originále, nebo v remixu zazněly:

Joyryde – Hot DrumSkrillex & Rick Ross – Purple Lamborghini, Dr. Dre – The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg, Yellow Claw & The Opposites – Thunder, Daddy Yankee – Gasolina, Diplo–Revolution (feat. Faustix & Imanos and Kai) a mnoho, mnoho dalších pecek.

Dav byl správně naladěn. Jakmile se dostavili na pódium lehce opožděně Little Big, začala nefalšovaná hysterie. Všichni skákali, jásali, pogovali a tělo bylo na těle. Své vystoupení odpálili Rusové skladbou Give Me Your Money. Atmosféra by se dala na místě krájet a všichni se horkem potili ostošest.

Následovaly další hitovky jako Life In Da Trash, melodická hardstylová pecka Hateful Love, drum‘n‘bassová temnota Dead Unicorn nebo zpěvná píseň Russian Hooligans oslavující drsné chuligány z Východu. Ruští pařměni si ji samozřejmě prozpěvovali.

Set utekl jako voda. Přídavek ale nemohl chybět. Během něj zazněly tři songy – alkoholická hymna Everyday I’m Drinking, sprosťárna Big Dick a hardstylová příjemnost Polyushko Pole. Prostě paráda, jak má být. Little Big byli skvělí.

I když jsme příliš dlouho po ruských raverech nezůstali, ti, kteří v Roxy vydrželi i nadále, byli odměněni kvalitní hudbou od domácích DJů, kteří se po Little Big vrátili na pódium. Naše rozlučka s klubem v podobě tracku Kendrick Lamar – Humble (Skrillex Remix) byla stylová. 

Dina ( 8. listopadu 2017 20:42 )

 Slecna DJ byla z Ruska!

Zobrazit celou diskusi