Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná liliputánka a banda podivínů se vrací do Prahy: Ruská perverzní skupina Little Big vystoupí v Lucerně

Ruská kontroverzní skupina Little Big vystoupí v Praze.
Ruská kontroverzní skupina Little Big vystoupí v Praze.  (Autor: Everything Goes Booking)
Autor: shp - 
18. dubna 2017
12:00

Jejich videoklipy jsou tak divné, že člověk ani neví, co si o nich má myslet. Jsou snad jedinou ruskou elektronickou formací, která opravdu prorazila po celém světě. Jsou kontroverzní, perverzní a rozhodně se před nikým nestydí. Takoví jsou ruští Little Big, kteří se vrací do Prahy. Vystoupí v Lucerně, kam bylo vystoupení přesunuto kvůli velkému zájmu.

Little Big rádi zesměšňují stereotypy o Rusku a provokují, jak to jen jde. Jejich hudební zaměření mapuje různé elektronické žánry, od ravu, přes hardstyle, až po drum ‘n‘ bass. Jejich rozmanité beaty však vždy doprovází zpěv a rapování.

Skupinu tvoří výrazná liliputánka Olympia Ivleva, noční můra kadeřníků Ilya Ilich Prusikin, Anton Boo Lissov a Sophia Tayurskaya. Skupina je často přirovnávána k jihoafrickým Die Antwoord. Jejich videoklip Big Dick vidělo na Youtube.com již 25 milionů šílenců.

Stejně kontroverzní je i videoklip k tracku Hateful Love, který je tak divný, že ho nelze ani rozumně popsat. Little Big již vystoupili loni v pražském Rock Café, které vyprodali. Tentokrát míří do Lucerny, kde vystoupí v pondělí 15. května. Koncert tam byl přesunut kvůli velkému zájmu.

Oficiální Facebook akce

strycbrady ( 8. března 2017 19:42 )

 Drsná a hlavně chtivá je atomová liliputánka Drábová.

Zobrazit celou diskusi