Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Koller ani Čechomor na festival Trutnoff nedorazí. Kvůli Jakešovi odřekli i jiní

Autor: tmp - 
3. srpna 2016
20:33

David Koller nebo kapela Čechomor. I ti měli být hlavními taháky nejstaršího hudebního festivalu v Česku Trutnoff. I oni se ale nakonec s organizátory nedohodli na podmínkách a na festivalu nebudou. Informaci přinesl web Reflex.cz.

„Ve finále jsme se nedohodli a upřednostnili Richarda Müllera, který u nás na rozdíl od Čehomoru a Davida Kollera nikdy nehrál,“ řekl Reflexu hlavní pořadatel festivalu přezdívaného Český Woodstock Martin Věchet.

„Rozhodli jsme se tam nevystupovat. To je jediné, co k tomu řeknu,“ řekl webu manažer kapely Čechomor Petr Tolar. Podobně reagoval i manažer Davida Kollera Pavel Eichler. „Nedomluvili jsme se s Martinem Věchetem na podmínkách, to je celý,“ uvedl.

Už dříve svou účast na letošním ročníku festivalu odřekly kapely Plastic People of The Universe a Už jsme doma. Důvodem bylo pozvání někdejšího generálního tajemníka KSČ Milouše Jakeše k návštěvě festivalu ze strany pořadatelů.

Festival proběhne 18. až 21. srpna v trutnovském amfiteátru.

bobou ( 5. srpna 2016 11:19 )

No hlavně, že se díky těm komunistům stali populárními. To je na všech těchto "umělcích" stejné (hubu plnou demokracie) a přitom většina vznikla ještě před 1989.

tgbg ( 4. srpna 2016 16:59 )

Tohoto komunistického vyvrhela, měli už dávno zavřít do chlívku s prasaty. Ostatně stejně jako všechny komunistické dacany.

gorilka ( 3. srpna 2016 22:08 )

Z jakou kapelou hraje Milouš? Bych se šel podívat.

snufina ( 3. srpna 2016 21:30 )

Koller, smradlavý, upocený a zrzavý.......Jo takhle lízat Schwarzenbergovu řiť, to jóóó, zrádce národa.

petrusaa ( 3. srpna 2016 21:15 )

Z téměř stoletého staříka jde děs a hrůza a nebo se ukazuje pravda co jsme se učili ve škole.Zatímco rotačky státní tiskárny cenin jedou nonstop.

Zobrazit celou diskusi