Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Miliardářská dcerka Rezešová zabila 4 lidi za volantem: Rozchod?

Autor: shp - 
6. června 2019
06:25

Moc jim to spolu slušelo. Vypadalo to na velkou lásku. Teď se ale zdá, že je čerstvému vztahu konec. Dědička miliardového impéria zámožné slovenské rodiny Rezešových Eva Varholíková-Rezešová (41), která zabila v opilosti za volantem 4 lidi, a její nový objev Matěj se nejspíš rozešli.

Ještě loni seděla Varholíková-Rezešová v maďarské base. Dcera podnikatele a někdejšího majitele fotbalové Sparty Alexandra Rezeše (†53) si tam odpykala šest let za zabití čtyř lidí při autonehodě na dálnici, kterou sama způsobila pod vlivem alkoholu. V jejím voze se dokonce našla lahev vodky.

Starší dcera jí odmaturovala

Po propuštění se pomalu začala vracet do normálního života. V honosném košickém sídle ji ubytovala její matka. Pak to začalo vypadat, že se na blonďatou dědičku usmálo štěstí. Její starší dcera Alexandra (19) odmaturovala a Eva sama si dokonce našla novou lásku.

Tou se stal Matěj z malého městečka poblíž Bratislavy. Za svou milou vysportovaný mládenec jezdil do Košic vlakem. Deník Plus 7 Dní uvedl, že rodina mladíka, který je asi o 10 let mladší než Eva, brala jeho nový vztah s ostře mediálně sledovanou ženou s rezervou.

Seznámili se přes sociální sítě?

Když jsou lidé šťastní, tak je ráda,“ odpověděl Matěj na dotaz, jak vzala jeho máma to, že chodí s ženou, která zabila 4 lidi. Jak se s Evou seznámil, prozradit nechtěl. Podle zdroje z jeho okolí se však seznámili prostřednictvím sociálních sítí. Oba jsou tam totiž hodně aktivní.

Když spolu začali chodit, zveřejňovali jednu společnou fotografii za sebou. „Je to můj první vztah, ve kterém nejsem jen zamilovaná, ale cítím pokoj a pohodu,“ okomentovala prominentka to, co je mezi ní a sportovcem hrajícím footgolf (sport kombinující prvky fotbalu a golfu).

Smazané fotky

Teď si jak Matěj, tak Eva vymazali z profilů na instagramu své společné fotky a přestali se navzájem sledovat. Co to znamená? Buďto jde o krátkodobý rozmar, první hádku, nebo možná o definitivní rozchod. Kde je pravda, se ukáže v následujících dnech.

illenne ( 6. června 2019 16:24 )

Nejspíše to nemá miliardářská dcera jednoduché, je to také máma. Co si od takového vztahu však sliboval mládenec mladší o 10 let? To se na Slovensku nenajde příjemná dívka. Pokud potřebuje mít štěstí pojištěné zabezpečenými účty, tak to bude asi těžké.

kinki ( 6. června 2019 15:02 )

http­s://ww­w.ak­tuali­ty.sk­/cla­nok/69­8292/b­abiso­vi-a-jeho-biznisu-sa-na-slovensku-mimoriadne-dari-dostal-milionove-podpo­ry/?ut­m_sou­rce=a­zet.sk­&utm_m­edium=­maga­ziny-top&­utm_c­onten­t=cla­nok2&ut­m_cam­paig­n=HP-new2

smradlavamakrela ( 6. června 2019 13:13 )

Namyšlená svi ñe .koho zajímá!

majojo ( 6. června 2019 10:57 )

Jestli tahle tragédie nepřestala chlastat, tak má chlapec recht. Jednak se na to koukat, jednak se nechat vláčet bulvárem - to za ty prachy, co jsou ve hře stojí oprabdu málokomu, kdo si chce říkat chlap.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání