Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Zhrzená milenka zabila svého partnera: Uvařeného ho naservírovala dělníkům!

Zhrzená milenka naservírovala svého druha dělníkům. (Ilustrační foto)
Zhrzená milenka naservírovala svého druha dělníkům. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: lm - 
21. listopadu 2018
14:53

Jen málo co je nebezpečnější, než zhrzená žena. Dokazuje to i příběh Maročanky, která zabila svého partnera, protože si našel novou přítelkyni a chtěl ji opustit. Aby toho nebylo málo, tak pak jeho tělo naporcovala a naservírovala nebohým dělníkům!

K odpornému incidentu došlo ve Spojených arabských emirátech, ve městě Al Ajn, kde spolu pár žil. Po sedmi letech vztahu muž své partnerce oznámil, že se chce rozejít a vzít si jinou Maročanku. Partnerku to neskutečně rozzuřilo a muže zavraždila.

Zmizení muže nahlásil policii jeho bratr. Když ho hledal u něj v domě, žena mu tvrdila, že partnera vyhodila na ulici a nemá zdání, kde je. Vyšetřovatelé  následně při domovní prohlídce objevili v jejím mixéru pozůstatky pohřešovaného muže, konkrétně mělo jít o lidský zub. Analýza DNA potvrdila to, čeho se všichni báli. Žena podle policie partnerovo tělo namlela a uvařila s rýží. Tradiční arabský pokrm kabsa posléze naservírovala pákistánským dělníkům, kteří pracovali nedaleko místa činu.

Policie nejmenovanou ženu zadržela a obvinila z vraždy. Při výslechu se měla přiznat a vysvětlit, že jednala v afektu. Konkrétně uvedla, že šlo o "momentální pominutí mysli". Emoce údajně neudržela, protože svého partnera dlouhé roky finančně zabezpečovala a on se jí takto odvděčil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání