Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vegetariánský podnik servíroval lidské maso! Majitel zavraždil zákazníka a pak se chtěl zbavit těla

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reddit)
Autor: lm - 
31. října 2018
20:30

Odporný případ kanibalismu řeší thajská policie. Majitel jednoho z místních vegetariánských podniků zavraždil svého zákazníka a poté ho naservíroval v pokrmech dalším lidem. Vyšetřovatelé našli zbytky tlejícího těla v kuchyni.

Na vše se přišlo poté, co si zákazníci vegetariánské restaurace stěžovali místním úřadům, že v objednaných pokrmech našli kusy masa. Při následné prohlídce podniku byly nalezeny kusy masa po zemi a krvavé cákance na stěnách. Analýza odhalila, že nešlo o hovězí či vepřové, nýbrž o lidské maso!

Policie následně v nedalekém septiku objevila tlející mrtvolu 61letého pohřešovaného muže. Šlo o pravidelného zákazníka Prasita Inpathoma, jehož viděl naposledy 21. října jeho bratr. Starší muž se podle místních médií osudného dne dostal do hádky s majitelem restaurace a konflikt nejspíš vyvrcholil brutální vraždou.

Podle policie oběť utrpěla ránu tupým předmětem do hlavy a šest bodných ran v oblasti břicha a nohou. Majitel se posléze nejspíš pokusil těla zbavit tak, že ho namlel a podával zákazníkům ve svých pokrmech. Bestiální vrah je zatím na útěku, policie po něm ale intenzivně pátrá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání