Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální party ve Štětíně: Skončila vraždou a snědením těla!

Autor: štš - 
6. prosince 2017
09:03

Bestiální případ vraždy a kanibalismu odkryla policie v polském Štětíně. Pětice mužů tu na narozeninové oslavě ubila kamaráda, jehož tělo pak ve snaze zakrýt stopy snědli!

Těžko uvěřitelný čin se odehrál už před 15 lety, vrahům se však až dosud dařilo tajemství tutlat. Vyšetřovatele dostal na jejich stopu až anonymní tip. „Zatím jsme zjistili, že na oslavě narozenin bylo šest mužů ve věku od 38 do 56 let, mezi nimiž došlo k hádce a následné potyčce,“ informovala policejní mluvčí Anna Zbroja s tím, že pětice ubila šestého nešťastníka k smrti.

To ale nebylo vše. Vrazi tělo oběti naporcovali, pak ho po částech upekli a jedli. Během sedmi dní je pozřeli celé! „Nejspíš si mysleli, že tím zakryjí stopy,“ prohlásila vyšetřovatelka Elzbieta Znachowska, podle níž už jsou čtyři z pachatelů od 15. října ve vazbě, každý v jiné věznici. Pátý už mezitím zemřel…

Dva se prý k bestiálnímu činu přiznali a spolupracují s policií, jejich zbylí kumpáni však vinu odmítají. „Všichni byli obviněni z hanobení ostatků, za což jim hrozí dva roky odnětí svobody. Velmi pravděpodobně budou obviněni i z vraždy, pak by mohli být odsouzeni až na doživotí,“ sdělila státní zástupkyně Joanna Biranowska- Sochalska.

obluda.pb ( 6. prosince 2017 19:28 )

Umřel zřejmě na přejezení...

ivoadler ( 6. prosince 2017 15:47 )

Jistě se před tím pomodlili. Nebo potom.

ianadruhou ( 6. prosince 2017 13:42 )

Pobožný polský ho.vada s americkými manýry.

mazliva.samicka ( 6. prosince 2017 11:00 )

hehe....to teda jo....

hulimihoukolen ( 6. prosince 2017 09:50 )

Tak tomu říkám večírek! Vždycky říkám, že když nepřijedou policajti, tak to byla houby party, ale tohle tomu nasazuje novou laťku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání