Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Syn vyřízl matce (†65) srdce z těla a snědl ho s čatní a pepřem, protože mu nechtěla dát peníze na alkohol

Yelava Kuchakurni (†65) byla brutálně zavražděna vlastním synem. Ten pak pojídal její srdce s pepřem a čatní.
Yelava Kuchakurni (†65) byla brutálně zavražděna vlastním synem. Ten pak pojídal její srdce s pepřem a čatní.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
31. srpna 2017
21:03

Je to nezaměstnaný alkoholik, pro něhož je chlast tou nejdůležitější věcí na světě. Ind Sunil Kuchakurni (35) opět zatoužil po pálence, a vydal se proto za svou matkou do vesnici Mahawala Vasant. Žadonil u ní o peníze, aby se mohl napít. Když mu je odmítla dát, škrtil ji, poté vzal nůž do rukou a začal ji bodat do těla. Tím to ale neskončilo.

Yelava Kuchakurni (†65) mu peníze odmítla vydat. Syn se pak s matkou do krve pohádal, až mu přeskočilo. Ženu nejdřív škrtil a poté vzal do ruky kudlu, se kterou ji ubodal a zohavil její tělo. Tím ale jeho brutální úřadování neskončilo. Nožem nakonec matce vyřízl srdce z těla a připravil si ho k jídlu s pepřem a pálivým kořením čatní.

Když sousedé slyšeli výkřiky, zavolali policii. Ta vraždícího syna polapila, zatkla a umístila do vazební věznice. „Je nezaměstnaný a přežíval z matčiny penze. Jde o alkoholika, který matce často kradl peníze. Jeho žena a tři děti se od něj odstěhovaly do Bombaje,“ prohlásil inspektor Sanjay More z policejní stanice v Shahupuri.

„Jeho matka ho měla už po krk a odmítla mu dát víc peněz. Náhle v zápalu zuřivosti ji začal škrtit a poté ji ubodal k smrti. Později jí vyřízl srdce a umístil ho na talíř,“ dodal inspektor. „Některé části jejího těla byly vyříznuté a ležely vedle těla s pepřem a čatní. Podezříváme ho, že musel nějaké orgány sníst, ale to se potvrdí až po testech,“ doplnil More.

Podívejte se na případ z Ruska. Babička rozparovačka porcovala a vařila své oběti:

Video  Babička rozparovačka nese hlavu v hrnci.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

djaba ( 2. září 2017 07:39 )

V každém případě doporučuji odpojit akumulátor .Při montáži např. airbagů by naskočila porucha .Pak musíte v autoservisu platit za odblokování a je to zbytečné .

bandour ( 1. září 2017 05:27 )

nejradostnější zpráva, ať se ty hovada negramotný sežerou navzájem.

alfasamec ( 31. srpna 2017 23:15 )

Tuhle minoritu nesnáším

prycsnima ( 31. srpna 2017 22:25 )

 Smrdutí a hnusně přeparfémovaní Indové co jim mimo jiného z huby smrdí karí ,kurkuma a podobný sra čky mi jsou ukradený.Nejvíce nenáviděný etnikum všech prodavaček.fuj.Jebnutej národ s anomáliema.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání