Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tři policisté opili svou kolegyni (23) a znásilnili ji přímo v práci!

Autor: shp - 
1. listopadu 2018
16:36

Nutili ji, ať s nimi zůstane v práci na drink či dva. Alkohol do ní lili, dokud byla schopná pít. Mladičká ruská policistka (23) však brzy pod jeho náporem upadla do opileckého bezvědomí. Tři starší muži ve službách zákona pak zneužili její bezmoci.

Ke skupinovému znásilnění mladé policistky, která hodně drsným způsobem přišla o všechny iluze ohledně dodržování zákona policisty, došlo ve městě Ufa v autonomní republice Baškortostán. Ta se nalézá na území Ruska, v oblasti jižního Uralu.

Tamní policisté začali v noci z 29. na 30. října v práci nezřízeně pít a nutili svou mladou kolegyni, ať se k nim přidá. Křehká žena neměla šanci ustát nápor alkoholu a upadla do mrákotného stavu.

Měl to být kamarádský dýchánek

Policisté zneužili situace a znásilnili ji. Mladá žena říká, že toto peklo trvalo celou noc,“ stojí podle ruského webu UFA1 ve vyšetřovací zprávě. Obviněnými jsou podplukovník Eduard Matvějev (51), podplukovník Salatav Galijev (50) a šéf migračního oddělení major Pavel Jaromčuk (34). Právě posledního jmenovaného policistka znala, a proto se k pití alkoholu nechala přemluvit.

Případ vyvolal v Rusku velké pozdvižení. Všichni tři policisté byli zatčeni a obviněni ze znásilnění. Oběť musela podstoupit lékařské i forenzní vyšetření, aby bylo možné získat vzorky DNA, které by sexuální násilníky usvědčily. Do Ufy dokonce vyrazil speciální tým vyšetřovatelů z Moskvy, který má drsný případ na starosti. Všem třem obviněným hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi a vyhazov od policie.

Ministerstvo prý na vše dohlédne

Podle mluvčí ruského ministerstva spravedlnosti Iriny Volk vyšetřující tým z Moskvy na místě zjistí, co se osudné noci stalo. „Všichni podezřelí jsou zadrženi. Budou předvedeni před spravedlnost a v případě odsouzení budou propuštěni ze služby,“ dušuje se. Stav mladé policistky ani její jméno nejsou známy. To, zda u policie zůstane, je nyní také nejasné.

ivoadIIer ( 1. listopadu 2018 23:22 )

Slepice se vdá za blba, který doma meje nádobí, uklízí, přebaluje děti... a podvádí ho právě s takovým prasákem, protože to je ten pravý chlap a ne ta onuce a bábovka, co doma meje nádobí, uklízí, přebaluje děti...

doktormediciny ( 1. listopadu 2018 21:31 )

Propominam jednu plzencku.Povidala ze po deseti pivech ji boli prirozeni..

nika70 ( 1. listopadu 2018 19:25 )

Já jen nechápu, že když upadla do "mrákotného stavu", že o tom znásilnění věděla.

slovan1954 ( 1. listopadu 2018 18:47 )

My sme mali kolegyňu,ktorú trtk@lo v podstate celé Krajské riaditeľstvo policajného zboru-ale to bolo také kurvisk@,že dala aj za dve hrste piesku na Sahare!!

zombie ( 1. listopadu 2018 18:33 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání