Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policistka Anna je posedlá selfie. Jsi urážka strážců zákona, útočí na ni

Autor: shp - 
8. února 2019
05:15

Policistka Anna Jenkinsonová z anglického Cheshiru má během svého zaměstnání ne úplně tradičního koníčka. Zběsile si fotí selfie, kterými pak zásobuje sociální síť. I když ji to evidentně baví, ne všichni lidé jsou z jejího počínání nadšeni.

Ne některých fotkách je Anna vidět s přenosným radarem sloužícím k měření rychlosti kolemjedoucích vozů. Na dalších má na sobě nejrůznější obrazové filtry, které jí na důstojnosti a důvěryhodnosti rozhodně nepřidávají.

Je to ztrapnění tohoto zaměstnání,“ napsal podle The Sun jeden z uživatelů sociální sítě. „Vypadá to, že se nejenom vysmívá motoristům a shazuje přestupek rychlé jízdy, ale také si dělá legraci z organizace, která by měla být disciplinovaná,“ napsala Andrea Jones.

Existuje čas a místo na legraci a tohle není ten případ,“ dodala. Nadřízení policistky však žádné postihy pro usměvavou brunetku nechystají. „Nedávno jsme dali všem policistům vlastní profily na sociálních sítích a podpořili je k jejich používání zábavnou i informativní formou,“ prohlásil mluvčí.

„Jenkinsonová je mezi místními velmi oblíbená a dostalo se jí pozitivní odezvy k přístupu ke komunitě. Každopádně vždy vítáme odezvu na to, jak pokračovat v práci,“ dodal mluvčí. Jak je vidět, Anna může na facebooku řádit klidně bez obav dál.

petrw ( 8. února 2019 11:49 )

antismejd ( 8. února 2019 09:30 )

a zase mimořádně blbá Angličanka. to už není náhoda. Anglie je zemšě lidí s mimořádně podprůměrným intelektem.

elssa ( 8. února 2019 08:26 )

Dyt jo smeju se blbka z pražskýho magistrátu jak si v 55 dávají selfie v leze na fb. Lidi co pracuji v službách státu mají mít úroveň a vážnost. Se musí lidi bavit když přijdou zaplatit pokutu a viděli tu zoufalost na fb.

petrw ( 8. února 2019 06:58 )

Ceska facka by ji tu k r á fu probrala nesnasim zenske které pracuji v oborech policistu ,ci hasicu atd. blbky

Taurus70 ( 8. února 2019 06:25 )

Myslim ze uplne vsichni lide na svete kteri maji velkou potrebu stale fotit sami sebe trpi nejakym druhem sebestredne dusevni poruchy i to stale tzv.sdileni je urcita forma uchylky ktera zaplnuje mezeru tam kde chybi opravdovy zivot a city!💩💩💩

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání