Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Policista si stěžoval na nevhodné chování nadřízené: Ucpala mu pusu kalhotkami!

Autor: chal - 
23. října 2018
21:33

Bizarní roztržkou mezi kolegy se musí zabývat newyorská policie. Jeden ze seržantů totiž podal stížnost na svou nadřízenou Annu Marii Guerru (38) kvůli jejímu nevhodnému chování. Policistka prý na začátku října doslova narvala své kalhotky jednomu z kolegů do pusy. A to není jediný případ podivného chování agresivní seržantky...

Ann Marie Guerra na začátku října nacpala jednomu ze svých kolegů použité kalhotky do pusy. Zareagovala tak na stížnost, že si Guerra nechává spodní prádlo po celé šatně. „Vždyť jsou čistý, k*rva!!“ zařvala prý a dala Falconovi pocítit svůj hněv.

Guerra podle všeho Falcona neponížila jen roubíkem z kalhotek. Řekla mu, že ho žádná nechce, protože nedokáže ženy uspokojit svým malým penisem. „Seržantka mi pověděla, že když se mi holka neozve zpátky, je to proto, že mám malé přirození,“ stojí ve Falconově stížnosti. Guerra kolegovi také prý velmi detailně popisovala svůj sexuální život.

„Tvrdila mi, že na svého manžela při sexu používá dildo,“ popisuje Falcon nevhodné chování nadřízené, „jindy se prý doma sama uspokojovala, když se vrátil domů její muž. Chtěl se k ní připojit, ale to prý odmítla.“

 

Napadený policista po třech dnech podal na nadřízenou stížnost. Jeden z jeho kolegů médiím řekl, že Guerra nechávala své spodní prádlo rozvěšené například na klice do sprchy, nebo na své skříňce. „Na sociální sítě píše nenávistně proti mužům, seržanti z okrsku mají podle ní malé penisy,“ dodal pro list New York Post zdroj z brooklynské stanice.

pekaaaros ( 24. října 2018 20:28 )

V USA toto možné přece není. Jo, to v takovým Rusku.. ale v USA néé. to nás netahejte za nos.

sores ( 24. října 2018 14:21 )

Zrušit jí z funkce a dát i výpověď, je psychicky narušená k.r.á.v.a!!!!!!!

Antonin Blaha ( 24. října 2018 09:19 )

 Mozna ji pripadaji vsichni maly protoze ji ma jak vjezd do piskovny😂😂😂😂

ANO_nam_bude_lip ( 24. října 2018 09:09 )

Vždyť podle našich filmů jsou policistky ve vedoucích funkcích tak nebetyčně dokonalé....

djaba ( 24. října 2018 06:50 )

 Tak a teď tu o Emanuele .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání