Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Blonďatá sexy policistka se stala hvězdou internetu! Chtějí jí to zatrhnout

Autor: ital - 
10. prosince 2018
11:50

„Nejkrásnější policistka“, takovým titulem se honosí německá kráska Adrienne Koleszár (34) pracující pro policii v Drážďanech. Získala si 557 000 sledujících na svém Instagramu, kam umísťuje fotky své dokonale vypracované postavy. Teď však dostala ultimátum. Musí si vybrat, zda chce zůstat policistkou, nebo modelkou na sociálních sítích.

Německá hvězda Instagramu Adrienne Koleszár pracuje jako policistka v Drážďanech. Před dvěma lety si vysloužila přezdívku „nejžhavější policistka Německa“ díky ohromujícím fotkám na sociálních sítích, kde vystavuje své vypracované tělo v bikinách. Získala si již přes půl milionu sledujících.

V červenci letošního roku dostala šestiměsíční neplacené volno, které využila k cestování po světě. Během výletů pořídila spoustu fotek z různých koutů země, jimiž potěšila své fanoušky. „Nefinancuje mě stát, žiju ze svých úspor a aktivit na sociálních médiích,“ pověděla na videu, jež umístila na internet.

Avšak spolková země Sasko nutně potřebuje co nejvíce lidí pro policejní složky a podle německých médií chce obsadit 1 000 nových pozic. Blondýnka tedy dostala ultimátum. Buď se 1. ledna 2019 vrátí do služby, nebo musí skončit.

Podle vlastních slov by se Adrienne ráda věnovala obojímu. Uznala ovšem, že člověk nemůže dělat v životě úplně všechno, co chce. Do pondělí se musí rozhodnout, zda se bude věnovat policejní kariéře nebo modelingu na sociálních sítích.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

milkey ( 11. prosince 2018 01:15 )

bych chtel videt, co mas doma ty ... nebo radsi nee

akko ( 10. prosince 2018 20:03 )

...nezajimava...telo ma pekne,ale co v hlave?..kdyz dela to co dela...je to o charakteru...a je jedno,jak vypada...

jany ( 10. prosince 2018 16:52 )

obecne mi prilisna vyzyvavost vadi, ale tohle neni nejaka rajsa, spis ukazuje vymakane svaly, podle me to muze i nekoho motivovat

aIIahakbar ( 10. prosince 2018 16:36 )

Žádná superhvězda, ale rákosku bych v ní omočil.

AliAlice ( 10. prosince 2018 12:35 )

Sexy policistka má svaly jako Pepek námořník...

Zobrazit celou diskusi