Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemřela, protože se bránila znásilnění: Teenageři oběsili dívku (†15) na stromě

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: chal - 
5. října 2018
15:00

Další hrůzný případ pokusu o hromadné znásilnění šokoval Indii. Patnáctiletou Suvitu cestou ze školy nedaleko domova napadla skupina teenagerů. Mladíci chtěli dívku znásilnit, ta se ale nedala. Rozhořčení násilníci ji „za trest“ chladnokrevně zavraždili. 

K hrůznému činu došlo v úterý kolem jedenácté dopoledne v indickém státě Uttarpradéš. Patnáctiletou Suvitu Yadev napadla skupina teenagerů, když se vracela ze školy domů do své vesnice. 

Výrostci ji chtěli znásilnit, ale ona se pochopitelně bránila a chvíli se jí před nimi dařilo utíkat. Jenže když dívku násilníci dohonili, krutě se jí za vzdor pomstili. Nejdřív Suvitu zmlátili, pak ji odvedli ke stromu a na něm oběsili. 

Dívku oblečenou ve školní uniformě se šálou omotanou kolem krku nalezli vesničané. Tři mladiství vrazi ještě z místa tragédie neodešli, vesničané je tak zadrželi do příjezdu policie. Jeden z násilníků podle policie chodil se Suvitou do školy. 

Dívčin bratr byl prý v době vraždy doma a slyšel sestřin křik, tak okamžitě zburcoval sousedy a společně spěchali na pomoc. Přišli bohužel pozdě.

„Suvita Yadev se vracela okolo jedenácté ze školy, když ji přepadla skupina chlapců ze sousední vesnice, kteří ji zbili a oběsili na stromě. Tělo bylo odesláno na pitevnu, kde se potvrdilo, že dívka znásilněna nebyla. Vyšetřování ukázalo, že se oběť s jedním z pachatelů znala, chodili spolu do školy,“ shrnul smutnou událost policejní mluvčí.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání