Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

První slova Rezešové po propuštění z basy: Z miliardářské dcery se stala skromná žena?

Autor: shp - 
25. září 2018
11:22

Po dlouhých šesti letech opustila na konci srpna brány maďarské věznice. Eva Varholíková-Rezešová (41) však může být ráda, že v base nehnila déle. Za zabití čtyř lidí při autonehodě na dálnici si měla odpykat devítiletý trest, ale byla propuštěna za dobré chování. Dědička slovenského impéria a dcera miliardáře Andreje Rezeše (†53) se po opuštění kriminálu uzavřela před světem a trávila čas výhradně se svou matkou a dcerami. Nyní poprvé promluvila.

V exkluzivním rozhovoru pro Šarm prozradila, jak se snaží dohnat ztracený čas. Právě její dcery – již dospělá Alexandra a jedenáctiletá Ella si v době, kdy byla za mřížemi, vytrpěly nejvíc. Tehdy pětiletou Ellinku si po uvěznění Rezešové vzala do péče její matka a babička dívenky Eva. Starala se o ni s láskou. Alexandra, která tehdy procházela pubertou, se rozhodla pro život u otce Jána Varholíka (48), někdejšího hokejisty. 

I když nebyla situace lehká ani pro jednu z dívek, obě dcery Evy ji, zdá se, zvládly výborně. Z Elly se pod vedením babičky stala vzorná žačka. Domů nosí samé jedničky a má velké nadání pro balet. „Moje máma se Ellce obětavě věnovala, za což jsem jí nesmírně vděčná. Slovy se můj vděk za její výchovu ani nedá vyjádřit, budu se jí to snažit oplatit,“ řekla Rezešová magazínu.

Alexandra se snaží žít jako její vrstevníci. Dokonce si přivydělává ke kapesnému. Nespoléhá tedy jen na konto Rezešových. Alexandra má dvě práce – jednu ve známém košickém bistru v centru města a druhou v restauraci. Zdroj blízký rodině prozradil, že si Saša sehnala práce sama. „My oba jsme na ni s otcem velmi pyšní,“ prohlásila Rezešová o brigádě své dcery. Sašu si pochvalují i lidé, které obsluhuje.

Je velmi šikovná, viděli jsme ji tu už vícekrát. Před chvílí obsluhovala zahraniční hosty, plynulou angličtinou od nich přijala objednávku. Všichni byli evidentně spokojení,“ řekl jeden z návštěvníků kavárny. Alexandra chce evidentně zapadnout mezi vrstevníky nejen tím, že si přivydělává, ale i imagí. Na fotografiích na sociálních sítích vyniká krásou, ale ve skutečnosti se maskuje dioptrickými brýlemi a dlouhými svetry. Žádné hvězdné manýry od ní očekávat nelze.

Video  Rezešovou pustili z vězení! Vyzvednout ji přijela maminka v luxusním bavoráku  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

 

 

abaron ( 26. září 2018 14:19 )

aj fetovať a chlastať sa začína skromne

vlasok ( 25. září 2018 23:51 )

Bola by si kľudnejšia, keby dostala 20 rokov? Nesúďte, aby ste neboli súdení.

PavelSki ( 25. září 2018 21:51 )

V článku, kde je chválena, i přes bohatství, dcera (19) za to že si našla brigádu v kavárně, je odkaz na minulý článek: "klan na kolenou, dcera posluhuje v kavárně".

illyria ( 25. září 2018 21:16 )

Proč si z toho vězení vzala televizi? to nemá na novou? proč jí tam nenechala pro ostatní vězeňkyně?

msml20 ( 25. září 2018 16:44 )

Ona maďarsky uměla, její rodiče jsou víc Maďaři než Slováci. Jezdila k babičce na prázdniny a příbuzným do Maďarska. Ale poněkud mě udivuje, že lituje toho, že nebyla se svými dcerami ani zmínka o té obrovské nehodě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání