Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zedník (†36) se ubytoval přes Airbnb: Majitel ho brutálně zavraždil!

3. listopadu 2017
18:31

Sdílené ubytování se stalo osudným 36letému zedníkovi z Austrálie. Muž se ubytoval na předměstí Melbourne přes portál Airbnb. Namísto klidu tu ale našel smrt. Tři muži ho znásilnili a zavraždili, mezi pachateli byl i majitel nemovitosti.

Ramis Jonuzi v podivném domě bydlel týden a pobyt se mu moc nezamlouval. Svému kamarádovi řekl, že to místo má „špatnou energii“ a rozhodl se, že odjede dříve. Jenže domů už se nevrátil, ve středu byl totiž brutálně zavražděn.

Policie po činu zadržela tři muže. Craig Levy (36), Ryan Smart (37) a Jason Colton (41) byli obviněni z vraždy zedníka. Jeden z nich měl navíc muže znásilnit blíže nespecifikovaným předmětem.

Craig Levy na portálu Airbnb vystupoval jako majitel nemovitosti a podle recenzí předchozích návštěvníků nebyl nikterak dobrý hostitel. Lidé sice oceňovali, že tu noc stojí jen 30 dolarů (660 Kč), podle návštěvníků šlo ale o dům hrůzy. Na dveřích prý nebyly zámky a v domě nebylo bezpečno. „Znám lepší způsob, jak najít místo na přespání. Kupte si kladivo za 50 dolarů, třískněte si s ním do ruky a běžte na pohotovost,“ napsal jeden z nespokojených návštěvníků.

Společnost Airbnb je incidentem „hluboce zarmoucena a pobouřena“. „Nabídku ubytování jsme z naší stránky stáhli a budeme plně spolupracovat s vyšetřovateli,“ uvedl po neštěstí mluvčí.

lunatic ( 3. listopadu 2017 20:41 )

Lidé nenávidí smrt neprávem ,je to nejjistější obrana proti svízelům a nemocem ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání