Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Student (†18) podřezal učitele a s mrtvolou si vyfotil selfie. Sám se pak zabil cirkulárkou

Autor: shp - 
2. listopadu 2017
14:45

Tohle není žádný filmový horor. Toto je krutá a krvavá realita z ruské Moskvy. Student Andrej Emelyjanikov (†18) se zapletl do strašidelné internetové hry inspirované konzolovou klasikou Silent Hill 4: The Room a podle pravidel musel vraždit. Svému učiteli podřízl kudlou krk a sledoval, jak umírá na podlaze, zatímco z něj prýští krev. Pak sám spáchal sebevraždu. A to ještě děsivějším způsobem.

K šílené události došlo na koleji v jedné z učeben. Andrej vzal do ruky kudlu a podřezal hrdlo respektovanému, uznávanému a dobrosrdečnému učiteli Sergeji Danilovovi (†44). Otec tří dětí byl ve svém okolí velmi oblíbený. Měl hodně přátel a i jeho žáci ho měli v oblibě. Důvodem vraždy a sebevraždy je podle policie nová zabijácká hra.

Tou zatím nejslavnější obdobnou a nechvalně proslulou je Modrá velryba, která pochází taktéž z Ruska a její hráči musí splnit 50 krutých úkolů včetně sebepoškozování. Tím posledním je sebevražda. „Je to nějaká hra, jejíž charakteristiky jsou podobné jako u Modré velryby,“ řekli policisté ruské státní televizi NTV. Případ vyvolal v Moskvě velký rozruch.

Inspiroval se nejspíš Silent Hillem

Podle přátel Andrej plánoval vraždu nejspíš již delší dobu. Nasvědčují tomu údaje, které zanechal na internetu. Navíc byl fanatický milovník sériového vraha a vůdce fanatického kultu Waltera Sullivana, který je hlavní zápornou postavou z videohry Silent Hill 4: The Room. V něm se vzhlížel a miloval ho. 

„Andrej trávil většinu času u videoher,“ přiznala jeho matka. Série videoher Silent Hill, která se dočkala i dvou filmových zpracování, pojednává o kultech, alternativní realitě a peklu. Jiní Andrejovi kamarádi ho však znali jako normálního kluka. „Seznámili jsme se online. Vypadal jako normální kluk s dobrým smyslem pro humor,“ prohlásila dívka jménem Margarita.

Andrejovi šlo evidentně o to, aby spáchal co nejděsivější a nejkrvavější čin, který se měl stát virálním. A to se mu podařilo. Selfie s mrtvolou obletěla svět. Poté, co student zabíjel, se rozhodl spáchat sebevraždu. A co se brutality týče, umínil si, že trumfne i vlastní selfie s mrtvolou. Andrej si totiž prořízl hrdlo cirkulárkou. 

Trailer z hororu Silent Hill 4: The Room

Actimel ( 5. srpna 2018 09:26 )

Jak může někdo dovolit takové zrůdnosti, aby se vůbec dostávaly na světlo světa!!! Copak tomuto se říká HRA!? Proč se krmí lidi jen násilím, zabíjením, loupením, vraždami??? Je dost labilních lidí na světě, aby se nechali díky své labilnosti, vtáhnout do této virtuality a pak si dokazovat že to zvládnou taky!!! Zakázala bych šíření takových věcí mezi mládež!!! ..a vůbec mezi lidi. Toto mohl vymyslet jen zvrácený člověk!

KatkaBuresova ( 2. listopadu 2017 22:18 )

TV Hovna by to velmi ráda uvítala

offline ( 2. listopadu 2017 18:12 )

A vyhrál teda nebo ne?

brezovakroman ( 2. listopadu 2017 18:10 )

Magorů je všude dost. Věčná krmě pro bulvár.

ferryx ( 2. listopadu 2017 16:19 )

Takových magorů po světě běhá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání