Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čtrnáctiletou dívku znásilňoval její bratranec: Jeho dítě vyhodila po porodu z okna

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: scom)
Autor: aba - 
31. října 2017
21:00

Děsivý případ selhání celé rodiny řeší policie v Indii. Dívku tu měl znásilňovat její bratranec a rodina o tom věděla. Jejich dítě za to pak skoro zaplatilo životem.

Bratranec rodiny žil se čtrnáctiletou dívkou a jejími rodiči ve společné domácnosti v Bombaji. Podle výpovědi oběti ji měl bratranec znásilňovat, když její rodiče odešli do práce.

Když dívka otěhotněla, její rodina se to dozvěděla, celý případ ale ututlala, aby nebyla vystavena hanbě. Dívka ve čtvrtek večer porodila doma holčičku, kterou pak ale vyhodila z okna na záchodě.

Miminko dopadlo do trávy a přežilo. Tam ho nalezly kolemjdoucí ženy, které ho vzaly do nemocnice a nahlásili případ policii.

"Novorozenec je na neonatálním oddělení intenzivní péče a jeho stav je stabilní. Policie dovezla v pátek do nemocnice i jeho matku, které je také pod dohledem lékařů," řekl k případu doktor Bhakti Chaudhary z nemocnice, kde oba leží.

Policie už muže, který dívku znásilňoval, zatkla. Až jeho příbuznou propustí z nemocnice, bude zatčena a obviněna z pokusu o vraždu i ona.

Video: Pes vyhrabal z hlíny novorozence, ten ještě žil

Jajka ( 7. prosince 2017 03:53 )

Celý Svět je hnus.Lidstvo je hrozba této Planety

silen ( 1. listopadu 2017 05:14 )

...kdyby bylo hned v nadpisu, že se jedná o Indii, tak bych to ani neotvíral! Totiž, proč by mě mělo zajímat, co se děje za incestní hrátky mezi primitivními troglodyty v cikánské Indii?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání