Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie pátrání po Míše nezabalila: Je živá a nachází se v Grossschönau, tvrdí se v dopise

Autor: dce - 
21. září 2017
09:48

Ačkoliv policie případ zmizelé Míši Muzikářové odložila, stále prověřují dva poznatky. To ostatně potvrdili i na tiskové konferenci, kterou uspořádali minulý týden. Jedním z těch poznatků je ovšem dopis od senzibila, který tvrdí, že Míša je v malém městě kousek za hranicemi.

Míša zmizela začátkem letošního ledna patrně po cestě do školy. V případu se za více jak půl roku ovšem neobjevil žádný reálný posun – hlavní podezřelý totiž krátce po Míšině zmizení spáchal sebevraždu. V autě Otakara S. byly nalezeny Míšiny věci, měl u sebe mít i její mobil. Jeho sperma bylo nalezeno na spodním prádle v Míšině pokoji...

Co se s třináctiletou dívenkou ovšem stalo, ani nadále nikdo neví. Nejpravděpodobnější teorií je, že je již po smrti – mohla zemřít při nějaké nehodě, mohlo ovšem jít i o vraždu. Policie na tiskové konferenci minulý týden oficiálně potvrdila odložení případu. Stále se ovšem prověřují dva poznatky!

Podle zpravodajství serveru Seznam.cz se má jednat o dopis od senzibila, který tvrdí, že se Míša nachází v Německu. „Zjistil jsem Míša Muzikářová je živá a nachází se ve městě – Grossschönau,“ stojí v dopise.

Dopis, který senzibil poslal redakci zpravodajství serveru Seznam.cz Dopis, který senzibil poslal redakci zpravodajství serveru Seznam.cz | Reprofoto Seznam.cz

„Tímto podnětem se krajští kriminalisté zabývají,“ potvrdila policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

„Pátrání po dívce pokračuje a účastní se ho i saská policie,“ uvedla Monika Küttner, německá vrchní komisařka.

Již na tiskové konferenci policisté odpovídali na dotaz, proč se vůbec prověřují pochybné informace od senzibilů. Vysvětlení je jednoduché – poznatky předané policii byly v tomto případě natolik konkrétní, že by se za senzibila mohl vydávat člověk, který má k případu blízko.

VŠE O POHŘEŠOVANÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE >>>

blesk_z_cisteho_nebe ( 22. září 2017 02:30 )

Asi ty věci měl Ota někde schované a odvezl je neznámo kam až po první prohlídce auta. V tom, případě nechápu, jaktože ho nesledovali kdy a kam jezdí. Vypadá to, že policie to opravdu odflákla.

zajmy ( 21. září 2017 22:13 )

No nevím to by asi jen blb ji držel v bordelu hned tady za hranicemi,..myslíš že by ji už dávno neprevezli dál?

zajmy ( 21. září 2017 22:09 )

Jestli to opravdu prověřují tak je to asi i pro něco jiného než jen ten dopis co mají.A trochu divné, že píše o městu jenž je tak blízko Liberce.

mechmech ( 21. září 2017 20:55 )

Já bych věřila i verzi, že matka mohla přistihnout Míšu s Otakarem při nějakých nekalostech. A Míše za to něco provedla a Otakar ji mohl pomoct tělo někam ukrýt. Je spíš hodně nevěrohodné, že se matka nechce bavit s médii. Každá matka chce přeci své dítě najít za každou cenu.

pjotri ( 21. září 2017 20:29 )

A co na to senzibilka Kudlackova?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání