Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Míšu (12) policisté už venku nehledají: Čekají, až roztaje sníh?!

Autor: Jana Ulrichová, Lucie Šulcová - 
3. února 2017
05:00

Policejní rojnice, prohledávání sklepů i doupat bezdomovců. Tak vypadalo pátrání po zmizelé Míše Muzikářové (12). Nyní, po třech týdnech od jejího zmizení, ale přišla změna. Policisté už venku nehledají a soustředí se hlavně na vyhodnocování poznatků.

Vyšetřovatelé mají za sebou desítky hodin výslechů lidí z Míšina nejbližšího okolí. Vyslýchali už matku, babičku, přítele i expřítele matky, biologického otce Míši, příbuzné a rodinné známé.

Řady lidí se kriminalisté vyptávali opakovaně, včetně matky Evy M. Ta byla na policii i tuto středu a podrobila se údajně i výslechu na detektoru lži. Vyšetřovatelé okruh těch, které vyslýchají, stále rozšiřují.

„Zaměřují se už i na příbuzné příbuzných a známé známých,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Dál také vyhodnocují záběry z kamer, komunikaci na sociálních sítích a stovky poznatků od lidí.

Marné pátrání rojnice policistů teď už v ulicích Ústí vidět není. Dům, ve kterém Míša s matkou bydlí, jeho okolí a cestu do školy prohledávali opakovaně. S tyčemi zkoumali i sníh ve svahu u domu.

„Počasí je proti nám. Pokud tělo leží někde v přírodě, je vysoce pravděpodobné, že ho najdeme, až když sníh roztaje,“ řekl před deseti dny pro časopis Týden šéf ústeckých kriminalistů Martin Charvát.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

osol ( 3. února 2017 17:59 )

urcite ano. keby ju tak drzal niekde zivu a oni maju caaaaaas. a tie jeho stavebne jamy tiez nezajem.

..krakonos500 ( 3. února 2017 15:56 )

Moná jo, možná ne. U Aničky Janatkové to hodili na jednoho zlodějského lempla, který také honem "spáchal sebevraždu" přímo ve věznici. Přitom on by nikdy tak hlubokou dítu, ve které jí našli, nedokázal vykopat. Takže skutečný vrah možná stále běhá mezi námi a tohle byl jeho další kousek.

zajem ( 3. února 2017 13:01 )

Martina.k:Já myslím,ze právě daleko nebude,tedy pokud by neutekla z vlastni vůle.Ziva by se asi v autě při jízdě bránila a to by se asi dost špatně jelo a v té horší variantě,riskovat nějakou náhodnou kontrolu?

zajem ( 3. února 2017 12:46 )

 Martina.k:No Jo,ale vybitý a ještě po několika dnech,tedy aspoň jak psali.Me by i zajímalo,ci ho našla ona a nebo policie.

paula ( 3. února 2017 12:37 )

A co maj asi dělat? Prohazovat ty tisíce kubíků sněhu přes sejto????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání