Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podezřelý ze zmizení Míši tajil, proč byl ve vězení! Jak přišel o ruku?

Autor: ljš - 
2. února 2017
15:44

Jeho minulost je plná tajemství! Podezřelý v případu pohřešované Míši Otakar S. (†38), kterého našli v pondělí oběšeného v jeho bytě na Plzeňsku, byl podle své bývalé manželky trestaný. O důvodu jí prý ale lhal.

V rozhovoru pro Mladou frontu Dnes Otova manželka tvrdila, že před čtyřmi roky, kdy spolu žili, obtěžoval její dceru, kterou má z předchozího vztahu (spolu měli další dvě holčičky). Nechtěla tomu prý ale věřit a navíc muž záhy rodinu opustil. Blesku však řekla, že o zneužívání v minulosti vůbec nevěděla a odhalili ho až policisté, kteří její děti vyslýchali.

Podle paní Ivy byl Ota velmi tajnůstkářský a měl řadu tajemství. „Například jsem se dozvěděla, že byl trestaný. On tvrdil, že napadl svého otčíma, ale po čase se ukázalo, že to bylo jinak. Ve vězení byl za krádeže. Proč lhal, to mi nikdy nevysvětlil,“ řekla. 

Do hledáčku policie se Otakar dostal znovu přibližně před rokem, kdy byl vyšetřován kvůli podezření ze sexuálního obtěžování dívky v Míšině věku. Tu měl údajně nalákat na sociálních sítích, kde prý vystupoval jako třináctiletý chlapec. Případ se k soudu zatím nedostal, ale vyšel na světlo po Míšině zmizení, kdy se Otakar stal jedním z podezřelých.

Sousedé a blízcí však Otakara popisují jako velmi pracovitého člověka, který se i přes svůj handicap snažil být soběstačný. V poslední době prováděl stavební práce na plzeňském vlakovém nádraží. „Výbornej kolega, výbornej zaměstnanec. Znám ho dlouho. Proč to udělal, nechápu,“ řekl jeho spolupracovník televizi Barrandov.

Dobře odvedenou prací se Otakar S. rád chlubil i na svém Facebooku. Naučil se dokonce řídit bagr a auto. O levou ruku podle exmanželky přišel, když lezl na sloup vysokého napětí a popálil se.

Video  Psychoterapeut o pátrání po zmizelých dětech: „Beznadějná situace může vést k beznadějným řešením.“  - Markéta Volfová, Lukáš Červený, redakce Blesk
Video se připravuje ...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE››

11karel11 ( 4. února 2017 12:52 )

Však kriminalisté to nakonec zjistí jak to bylo. Tolik zrůd se rodí, čím to asi je.

zvonik54 ( 3. února 2017 13:02 )

 Já to vidím tak, že policajti nejsou blbí, policajti jsou JEN zákony tohoto státu navedení! Oni ze své vůle nemají zájem Míšu najít, poněvadž NIKDO nedokázal, že Míše někdo ublížil, čímž defacto nebyl spáchán trestný čin. Možná někde žije v mnohém lepších podmínkách, než jsou jí nabízeny podmínky žití v tomto otrokářském státě, ve kterém je např. potlačováno i právo rodičů na své vlastní děti! Pak se nedivme, že dochází k nevysvětlitelným ztrátám a zmizení dětí někam do zahraničí, navíc ve vší tajnosti před médii. A opakuji: Takto jsou nastaveny zákony v tomto právním státě. Čili Policie musí konat podle nich. Ostatně kauza Šlachta nebyla nikdy dopodrobna vysvětlena prostému lidu.

alfasamec ( 3. února 2017 06:36 )

Když mohl s jednou rukou krást, mohl ji s jednou rukou i někam zahrabat.

vendulka1234 ( 3. února 2017 00:48 )

tak ty policajti jsou snad blbý, od začátku ho mají v hledáčku, je jasný, že s tím něco měl, matky měnil dle jejich dcer, dokonce byl kvůli tomu i vyšetřován policií, co víc ještě potřebujou za důkazy, měli ho pořádně proklepnout aby vybalil kam jí dal, jak to řekl Markovič, s jednou rukou by jí nezakopal, spíš jí mohl někam uklidit, proč se nepodívaj na místo kde posledně makal, údajně dělal na nákém vlakovém nádraží stavební práce, to znamená že se tam něco předělávalo, kopalo, stavělo, proč už tam nebyli, proč neprohledali jeho auto, když je doměka, že jí někdo naložil,..nakonec se sám pod tlakem zhroutil a než by se nechal veřejně pranýřovat sám to ukončil...ted je to fakt v prd.li...jedinej podezřelej si to hodí...a co chtěj dělat dál...povolávat psy nebo co..kdyby radši proklepli lidi kolem jejich rodiny, jistě musí vědět víc...

1_2_3 ( 3. února 2017 00:42 )

S tím vrahem to vidím stejně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání