Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Míšina matka se s Otou rozešla ve zlém: Teď si jeho smrt vyčítá

Autor: dce, uá - 
2. února 2017
05:00

Zmizení Míši Muzikářové (12) už zaměstnává policii déle než tři týdny. Do zamotaného případu se přidala i náhlá smrt expřítele její matky. Otakar S. se o víkendu údajně oběsil ve svém bytě na Plzeňsku. Rodinný přítel prozradil, že dvojice se před Otovou smrtí rozešla ve zlém…

Míšinu matku Evu stíhá jedna smutná událost za druhou. Pátrání po její dceři pokračuje již 23. den bez úspěchu. Jediná stopa, kterou zachytil speciálně vycvičený policejní pes, naznačuje, že dívka zmizela náhle po cestě do školy. Nastoupila k někomu do auta, nebo ji někdo proti její vůli naložil násilím?

Do případu vnáší další otázky a zmatek i smrt expřítele Míšiny matky. Otakar S. si během víkendu sáhl na život v bytě v Čeminách na Plzeňsku. Údajně se oběsil. Jeho tělo bylo objeveno až v pondělí. Policie nařídila soudní pitvu.

Podle rodinné známé se Otakar pokusil o sebevraždu už o týden dříve a skončil na psychiatrii. Ve středu ho fotograf Blesku zachytil na návštěvě u Míšiny matky. 

S Otakarem S. se prý při jeho poslední návštěvě pohádala, rozešli se ve zlém. „Teď si to, co udělal, dává za vinu,“ řekl za Míšinu matku rodinný přítel Karel Honsa.

Podle televize Barrandov měl Ota už nějakou dobu novou přítelkyni, se kterou si začal ještě v době, kdy se vídal s paní Evou. Údajně ji vodil do bytu, kde si později sáhl na život.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

osol1 ( 2. února 2017 21:37 )

zaujimave, rad sa zoznamoval Iva S. uvedla, že si její bývalý partner potrpěl na mimomanželské vztahy. Muž se stal jedním z hlavních podezřelých v případu zmizení dvanáctileté školačky. "Každou podváděl a pak se s ní rozešel," tímto výrokem popisují své zkušenosti s Otakarem S. ženy, které s ním žily.

osol1 ( 2. února 2017 21:32 )

pisu, ze bola s nim od 2013, asi bola nanho naviazana.

osol ( 2. února 2017 21:29 )

Ano, mela. Niekto dal odkaz na tyden a tam to je "Ještě 25. prosince tady měl dámskou návštěvu," řekla pro TV Barrandov správcová domu. "Manžel ho viděl s nějakou holkou, kterou tady měl na návštěvě - říkal s dítětem," dodala.

osol ( 2. února 2017 19:32 )

Akoze, paradoxne, mne je tiez luto, ze takto to dopadlo, ze clovek spachal sebevrazdu.

Rafan4321 ( 2. února 2017 19:01 )

 SEZAME_SEM : KOLIK TY MAS PARCHANTU, O KTERE SE NESTARAS ??? TY LUZO BYS MEL PRVNI ZMIZET ZE ZEMSKEHO POVRCHU, ABYS TADY NEPSAL TY ŽVÁSTY .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání