Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka Míši má na závěsech hákové kříže, tvrdí syn hlavního podezřelého

Autor: ljš - 
2. února 2017
11:18

Přišel o tátu krátce přes svými osmnáctými narozeninami, a prožívá tak obrovskou bolest. Syn Otakara S., který byl hlavním podezřelým v případu pohřešované Míši Muzikářové (12), se snaží svého otce po jeho smrti všemožně hájit před útoky na sociálních sítích. Rozhodl se také promluvit o podmínkách, ve který zmizelá holčička vyrůstala.

Ota mladší a Míša byli vlastně téměř nevlastní sourozenci, viděli se ale jen jednou. To, když Otakar S. přivedl svého syna na návštěvu do bytu Míšiny matky Evy. „Nepůsobila na mě sympaticky. Přišel jsem k nim do obýváku, měla závěsy s hákovými kříži. Míše se moc nevěnovala. Šli jsme radši s Míšou do jejího pokoje,“ popsal pro TV Barrandov.

Ačkoli rodinní známí tvrdí, že zmizelá holčička neměla jeho otce ráda, chlapec to vidí jinak. „Míša s mým tátou měla super vztah, ty komenty byly na někoho jinýho. O Vánocích tam byl jinej chlap a pak teprve začala psát ty smutný statusy. Tou dobou žil ale můj táta v Plzni,“ myslí si Ota mladší.

Extrémistické názory Míšiny matky hned na počátku vyšetřování šokovaly veřejnost. Žena totiž měla své profily na sociálních sítích plné příspěvků s rasistickou tematikou. Z tvrzení Otakarova syna ale vyplývá, že v prostředí plném nacistických symbolů holčička dokonce vyrůstala.

Synem Otakara S. sebevražda otce pochopitelně silně otřásla. „Nejhorší pocit je ten, když vám za 4 měsíce bude 18 a on vám slíbil, že na nich bude. R.I.P., nejlepší člověk, jakýho jsem si mohl kdy přát. Chtěli jsme toho tolik spolu ještě prožít...“ napsal na Facebooku.

Přestože byl jeho otec údajně veden jako hlavní podezřelý v případu zmizení Míši a policisté ho vyšetřovali také v souvislosti s obtěžováním další dívky, chlapec věří v jeho nevinu. S Míšinou matkou, která se s Otakarem S. před jeho sebevraždou rozešla, ale rozhodně dobrý vztah nemá. „Píše Evě hnusný věci,“ tvrdí na Facebooku rodinný přítel Jan D., který také zveřejnil vulgární konverzaci, kterou s mladým Otou sám vedl. Pak ji ale smazal.

Pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová je asi 155 až 160 centimetrů vysoká, hubené postavy. Má lehce zvlněné hnědé vlasy na ramena, má šedé oči a nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova měla na sobě pravděpodobně prošívaný kabát ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou měla růžový školní batoh značky Nike.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

osol ( 2. února 2017 19:04 )

Tak je to pikoska, musis uznat.

osol ( 2. února 2017 19:01 )

To musi byt fanaticka, mat i take zavesy. Z toho ide urcite zla energia, sa necudujem, ze deti rychle zaliezli do detskeho pokojicku. Obklopovat sa negativnymi vecami musi byt diagnoza. A co sa tyka matky bez Misi, vsak ona sa o nu nestarala tak ci tak, nevidala ju cely tyzden, z roboty rovno do krcmy, cez vikend zas bola mala u babky, takze pre nu sa az tak vela nezmenilo. Ani nevedela, ze ju mala.

osol ( 2. února 2017 18:49 )

pozeram, kto to je, pod jednou foto ma napisane : Rád bych varoval všechny před panem Honsou. Neplatí. Takže ať si u něho brigádu každý rozmyslí. Takze dalsi do ich partie.

11karel11 ( 2. února 2017 18:28 )

Stále mi něco našeptává, že v tom má prsty matka. Když vidím tu cigaretu v puse, tak bych jí ji zarazil, až do ***e. Víc ji zajímali chlapi než dcerka.

jansochor ( 2. února 2017 18:04 )

Bulvár zřejmě nemá o čem psát. Co je komu po tom, co má někdo na závěsech?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání