Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

»Zlý strejda« má klíče od Míšina bytu! Po zmizení dál navštěvuje její matku

Autor: Jana Ulrichová, Lucie Šulcová - 
27. ledna 2017
05:00

Zoufalství, deprese a strach o dceru. Dva týdny marného pátrání po Míše (12) na její mámu Evu M. těžce dolehly. Podle známých je psychicky na dně, zavřela se doma a otevírá jen nejbližším přátelům. 

Míšina máma zmizení své dcery odmítá jakkoliv komentovat. S médii nekomunikuje, na zvonění nereaguje.

Po zmizení Míši museli její mámě pomoci psychologové. „Je pod silnými prášky. Nezvládá to, je na dně,“ prozradila Blesku rodinná známá. Dveře svého bytu matka otvírá jen několika přátelům, kteří se předem telefonicky ohlásí.

Ve středu k ní přijel na návštěvu i její přítel Otakar S. a dokonce si odemkl vlastními klíči. Jde přitom o jednoho z partnerů Evy M., kterého se údajně Míša bála a neměla ho ráda. Do Ústí nad Labem jezdil jen na víkendy a holčička prý proto většinou chodila raději k babičce. Navíc měl jednoruký Otakar prý obtěžovat stejně starou holčičku z okolí. 

Známí se prý snaží držet matku stranou všech spekulací o tom, co se její dcerce mohlo stát. Kromě slov podpory se v diskuzích na sociálních sítích občas objevují i nesmyslné spekulace a útoky na dívčinu mámu. Jednou z nich bylo i to, že rozdává známým dceřiny plyšové hračky.

To však rodinná známá striktně odmítla. „Maminka opravdu nikomu nedává hračky svého jediného dítěte. Není s to ani nahlédnout do pokojíčku Mišky,“ uvedla.

Odvezli ji autem?

Policisté v případu zmizelé Míši Muzikářové (12) mají první stopu. Našla ji speciálně cvičená fena Hippie, se kterou přijeli kolegům na pomoc policisté z Německa.

Pachová stopa, kterou objevila na trase, po které Míša chodila do školy, ale nepokračuje. Je proto možné, že dál jela autem. Buď k někomu známému nastoupila dobrovolně, nebo ji kdosi mohl zatáhnout dovnitř násilím. Snaží se teď proto z kamer identifikovat všechna vozidla, která do oblasti Míšina zmizení mířila.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

avast ( 27. ledna 2017 14:12 )

To nevím , rozešla se se Satanam-Janem, mám v nich bordel . Oťase si pamatuju, měl 2 fb profily.

avast ( 27. ledna 2017 14:07 )

http://www.expres.cz/foto.aspx?r=dx-zpravy&c=A170125_130546_dx-zpravy_pali&foto=KHO68c254_fo torcreated.jpg fotka 10, i s tou okurkou má ještě obě.

avast ( 27. ledna 2017 14:04 )

Na expresu je před 2 dny, že se s ním prochází po městě. Koukám na fotky a tam jak je Otakar se samopalem, na tom jejich muzeu, tam má ještě obě ruce.

avast ( 27. ledna 2017 14:00 )

Kde píšou že je máma v práci? Není doma se sedativy?

avast ( 27. ledna 2017 13:52 )

Nevíme ale jestli čerstvě rozbitou, třeba den, dva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání