Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Matka Míši je pod silnými léky: Neodvažuje se ani do jejího pokojíčku, tvrdí její kamarádka

Autor: ljš - 
25. ledna 2017
17:16

Už dva týdny čeká na jakoukoli zprávu o své dceři. Matka pohřešované Míši Muzikářové se v jednopokojovém bytě v ústecké ulici Na Vlnovce uzavřela před světem. Oporou je jí několik kamarádů a Míšina babička.

Eva M. se hned na počátku vyšetřování Míšina zmizení stala terčem kritiky za své projevy na sociálních sítích, kde vystupovala pod přezdívkou Eva Braun a vyjadřovala obdiv k nacistické říši. Kamarádi se ji ale snaží držet od kritických komentářů dál a sami ji v diskuzích brání.

„Je mi naprosto jedno, čemu podlehla během svého života. Znám ji odmalička a vím, že jde v jádru o hodného a čistého člověka,“ řekla Blesk.cz její kamarádka. 

Tu rozčilují také podivná svědectví, která se objevují na internetu. V jednom z nich jistá žena tvrdila, že Eva M. dala její dceři Míšina plyšáka se slovy, že už ho nebude potřebovat. „Maminka Míši opravdu nikomu nedává hračky od svého jediného dítěte. Je pod silnými prášky a nedává ani to, aby nahlédla do pokojíčku Mišky, natož aby rozdávala hračky. Nezvládá to. Je na dně,“ vysvětlila.

Pátrání po Míše bylo vyhlášeno ve středu 11. ledna v 18:45 večer. Její matka zalarmovala policii, když zjistila, že dcera není doma a chybí i její školní věci. Ukázalo se, že do školy vůbec nedorazila. Bohužel však není jisté, zda byla ještě v noci doma, Eva M. ji totiž při odchodu do práce kolem páté hodiny ráno nekontrolovala. Podle ní však u dveří měla její dcera růžový školní batoh, který posléze zmizel spolu s ní.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání