Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Syn Oty S. truchlí po sebevraždě otce: Slíbil, že přijde na moje narozeniny, teď je mrtvý

Autor: dce - 
31. ledna 2017
15:39

Náhlá smrt Oty S. vážně zamotala hlavy všem, kteří bedlivě sledují případ zmizelé Míši Muzikářové. Skutečně ale sebevražda mladého muže zasáhla zejména jeho rodinu a blízké. O jeho smrti promluvil i jeho syn.

Tři týdny policie a čím dál častěji i veřejnost pátrají po zmizelé Míše Muzikářové (12) z Ústí nad Labem. Policie pochopitelně prověřila všechny příbuzné, kamarády i známé. Výslechů proběhly desítky a dokonce došlo i na domovní prohlídky. Bez úspěchu. Jediným posunem byla pachová stopa, kterou zachytil policejní pes.

Pátrání ale narušila náhlá smrt Otakara S. – expřítele dívčiny matky. Měl spáchat sebevraždu! V obci Čeminy na Plzeňsku bylo nalezeno jeho tělo – podle serveru Krimi-Plzeň.cz se oběsil. Údajně bylo tělo objeveno až po dvou dnech.

Smutnou událost na sociálních sítích okomentoval také Otův syn. „Nejhorší pocit je ten, když vám za 4 měsíce bude 18 a on vám slíbil, že na nich bude. R.I.P., nejlepší člověk, jaký jsem si mohl kdy přát,“ napsal. „Chtěli jsme toho tolik spolu ještě prožít...“

Policie v případu smrti Oty S. nařídila soudní pitvu. Zda věc souvisí s případem pohřešované Míši, není známo, někteří to vylučují, další tvrdí, že muž neunesl tlak policie a veřejnosti. Podle rodinné známé se Ota pokusil o sebevraždu už před týdnem. Skončil na psychiatrii, odkud ho však propustili.

Pátrání po Míše pokračuje i nadále. Míša se ztratila 11. ledna, patrně po cestě do školy. Zde totiž policejní pes vypátral její pachovou stopu, která náhle končí. Je možné, že nastoupila k někomu do auta – mohlo ovšem jít i o únos...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE >>

osol ( 1. února 2017 14:13 )

Asi. A k tomu kufru, to by sa nezdrzala, to by vykrikla, kufor, chyba kufor a hned by mala podozrenie, ze kto ho asi zobral. To by sa nedalo dusit v sebe a potom na balkone sa s nim v tichosti bavit o chybajucom kufre. Tiez si myslim, ze najvacsie vycitky mal voci nej, ze to bola kamaratka, ze mu doverovala a on takyto podliak.

osol ( 31. ledna 2017 21:22 )

Nechcelo by sa mi verit, ze by ho kryla, ked islo o jej dceru.

1_3_4 ( 31. ledna 2017 20:42 )

Já vím, to jsi říkával rád třídní. Jakpak, ještě se pořád dloubeš v nose, utíráš sopel do rukávů a drbeš se na koulích?

durman16 ( 31. ledna 2017 20:13 )

Pokroku myslíš, že měli např. vypáčený sklep? Prý byly zamknuté, byl tam čurbes a nikdo tam nechodil. Taky si vzpomínám, že nějaký polda prý říkal, že něco tak odporného, ještě neviděl. Zmizení čehosi tím asi nemyslel.

durman16 ( 31. ledna 2017 20:06 )

drž tlamu, děvko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání