Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Případ zmizelé Míši Muzikářové: Konečně posun? Policie má důležité sdělení!

Autor: aba - 
12. září 2017
11:58

Případ zmizelé Míši Muzikářové (13) už se dlouho nikam neposunul. Dívka zmizela nejspíše cestou do školy v lednu 2017 a ani za osm měsíců pátrání se policii prozatím nepodařilo dívku najít. Už brzo ale může být všechno jinak – vyšetřovatelé případu se konečně rozhodli promluvit!

Dívka nedorazila do školy v Ústí 11. ledna tohoto roku a její mobilní telefon byl naposledy aktivní 10. ledna večer. Policisté po zmizení Míši rozpoutali rozsáhlou pátrací akci, do které se zapojili i dobrovolníci.

Zvrat v případu nastal ve chvíli, kdy se oběsil Otakar S., tehdejší přítel dívčiny matky. Podle informací, které vycházely najevo postupně po jeho úmrtí, se Otakar dopustil obtěžování nezletilé kamarádky Míši. Ta to nahlásila na policii s tím, že jí nabízel peníze výměnou za sex.

Podle spisu, který uveřejnil server iRozhlas.cz, dokonce vyšetřovatelé považovali Otakara za jediného podezřelého v celém případu. „Nejpravděpodobnější verzí se jeví ta, že pachatelem únosu je Otakar S. Pohřešovaná s ním odešla dobrovolně, buď pod nějakou legendou, nebo protože spolu byli domluvení, a během únosu došlo k nešťastné události, která vedla k její smrti (například hádka, předávkování léky),“ uvádí dokument.

V dívčině pokoji se také našly stopy spermatu Otakara S., a to i na čistém prádle dívky. Podle spisu policistů se měl dokonce jednou pokusit otrávit Míšu i její matku plynem. Zeptat se ho na dívku ale už policisté nemohou, krátce po začátku vyšetřování totiž muž spáchal sebevraždu.

Policie veřejnosti nesdělovala žádné nové informace k pokračujícímu hledání ztracené dívky. Teď ale jejich mlčení konečně končí a policie svolává na pátek tiskovou konferenci, na které by měli mít velké oznámení.

Je možné, že tedy vyšetřovatelé objevili nové stopy, které je zavedly k pachateli nebo dokonce dívce samotné. Pokud ale ne, je ve hře i možnost, že policie případ odloží. Míša Muzikářová se stále nachází v policejní databázi jako dítě v ohrožení. Odložení případu by znamenalo, že v této databázi už nebude, ale i tak bude stále někdo pokračovat ve vyšetřovaní jejího případu. 

VŠE O ZTRACENÉ MÍŠE MUZIKÁŘOVÉ ČTĚTE ZDE

karlamarie ( 16. září 2017 22:15 )

Jestliže byla matka na straně pachatele, i když šlo o její dceru je to zvláštní. ne? To se nabízí úvaha, zda v tom nemá taky prsty....

sepondt ( 12. září 2017 18:14 )

to ma Zeman peknou sebranku volicu

dingous ( 12. září 2017 18:10 )

dobrá parta: svobodná matka hitlerka, svobodná babka lesba bez dědy, rusák fotr baleťák, přítel pedofil a zloděj...a všichni volební právo...no asi Zeman vyhraje

Monikay ( 12. září 2017 16:54 )

Dokud budou po světě běhat zvrhlíci, budou i oběti. Je to moc smutné, navíc se už asi nikdy nenajde nebo jen nějakou náhodou.

ostravjak ( 12. září 2017 16:40 )

Zatím toho policie moc nemá, jsou to jen nepřímé důkazy. Ale pravděpodobně to udělal on, když si vzal život, asi se bál že to z něho nějakým způsobem stejně dostanou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání