Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Případ pohřešované Míši (12): Kriminálka vyslechla matčina expřítele i kamaráda!

Autor: ljš, uá - 
16. ledna 2017
10:21

Už šestý den pátrají kriminalisté po pohřešované Míše Muzikářové z Ústí nad Labem. Poté, co vyzpovídali nejbližší příbuzné a prohledali okolí domu, ve kterém holčička žila, se zaměřili i na partnery a známé Míšiny matky.

Míša žila v bytě činžovního domu v ulici Na Vlnovce jen s matkou Evou. Svého biologického otce od svých dvou let nevídala. Mezi ním a matkou zřejmě nepanovaly nejlepší vztahy.

„Matka si nepřeje, abych se s ní stýkal. V kontaktu jsem s Michalkou jen přes Facebook,“ vysvětlil Blesk.cz. Dodal také, že mu o zmizení dcery řekli až policisté. Ti se pochopitelně zajímali o to, jestli holčička není u něj.

Když kriminalisté neuspěli u nejbližších příbuzných holčičky, zaměřili se i na další lidi z jejího života, zejména na bývalé partnery matky. Objevila se totiž svědectví, že posledního matčina přítele se dívenka bála a neměla ho ráda. Na Štědrý den však ke snímku své matky s neznámým mužem napsala: „Rodiče konečně spolu.“

Do hledáčku policistů se dostal i Jan D., který se s Míšinou matkou přátelí a sdílel fotky z jejich společných výletů. „Dnes (v neděli, pozn. red.) byla u mě kriminálka a vyptávala se mě na můj vztah k Evíkovi a Mišce. Dal jsem jim ten seznam ‚úvah‘, co jsme napsali s matkou Evíka,“ informoval na svém Facebooku muž, který se nadále prezentuje jako rodinný známý a pracuje jako řidič kamionu.

Jan D. je kamarád matky Míši i její. Jan D. je kamarád matky Míši i její. | facebook.com

Kamarád Míšiny matky se svěřil na Facebooku, že za ním byla kriminálka Kamarád Míšiny matky se svěřil na Facebooku, že za ním byla kriminálka | facebook.com

Krom něj vyšetřovatelé také odpoledne hovořili s jedním ze dvou mužů, se kterými se Míšina matka stýká v současnosti. Jde o muže z Míšiny vánoční fotografie. Dívenka ho prý, na rozdíl od matčina druhého partnera, měla velmi ráda, protože se o ni léta dobře staral. Na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou »Saatan« a pochází ze Slovenska.

Kriminalisté také tentýž den provedli důkladnou prohlídku bytu a celého domu, ve kterém Míša bydlela. Místo prohledávali kriminalisté ve speciálních oblecích a odjeli až po deváté hodině večer. Holčičku v domě nenašli. Zda na místě zajistili nějaké důležité stopy, kvůli probíhajícímu vyšetřování neuvedli.

Policie nadále uvítá jakékoli informace, které by mohly vést k Míšinu nalezení. Lidé je mohou oznámit na nejbližší policejní služebně nebo na lince 158, kde je zřízeno speciální call-centrum.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

 

krtekzhor ( 16. ledna 2017 15:57 )

myslím že její matka ví víc a něco tají.holka už je podle mě bohužel mrtvá.jen kre-tén si hodí na fb hitlera

krtekzhor ( 16. ledna 2017 15:57 )

myslím že její matka ví víc a něco tají.holka už je podle mě bohužel mrtvá.jen kre-tén si hodí na fb hitlera

vendulka1234 ( 16. ledna 2017 15:48 )

pavel havlík sš trmice, má profil na facebooku a byl vyfocený tady na blesku jako jediný člověk který se byl ochotný k celé kauze vyjádřit. podivoval se nad tím kde holka je...což už mi přijde dost divný, proč zrovna on...no udělejte si názor sami.

mazliva.samicka ( 16. ledna 2017 15:42 )

To nejsi sama.... Holka je buď mrtvá a nebo prodaná do bordelu...kdoví....

vendulka1234 ( 16. ledna 2017 15:35 )

teda vážení, já nejsem žádný detektiv, ale někdo tu psal jméno pavel havlík, že to byl bývalý přítel té matky, tak jsem si ho našla na facebooku, lidi mu tam nadavaj do pedofilů fotí se tam s malýma holkama asi od svých partnerek a co víc, já sem ho viděla vyfoceného tady v blesku, kdy mluvil že je divné že se ta míša ztratila na tak malém useku...mě přišlo divný proč se k tomu vyjadřuje, tituloval se jako rodinný přítel....mě to přijde divný.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání