Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec pohřešované holčičky: Matka mi o zmizení Míši neřekla! Nechtěla, abych se s ní stýkal

Autor: shp, lac - 
16. ledna 2017
05:00

Trne strachy, kde může být jeho dcera. Že Míša (12) z Ústí nad Labem zmizela, mu vůbec její matka neřekla. Nechtěla, aby se s ní stýkal. Naposledy tak své dítě viděl před deseti lety. Že dívenka zmizela, se dozvěděl z médií a od policie.

Matka biologickému otci vůbec neřekla, že se Míša pohřešuje. To je při zmizení dítěte velmi zarážející. Otec je nyní strachy bez sebe, kde může jeho dítě být. Míša zmizela ve středu a od té doby ji nikdo neviděl.

„Míšu jsem deset let neviděl. Je příliš malá, aby za mnou přijela. Matka si nepřeje, abych se s ní stýkal. V kontaktu jsem s Michalkou jen přes Facebook,“ řekl Míšin otec Mihail Zanin Blesk.cz.

Pochází z Ruska, kde vystudoval baletní akademii, ale dlouhodobě žije a pracuje v Liberci. „Dcera si na matku, ani domácí prostředí nestěžovala, tak jsem myslel, že je vše v pořádku,“ řekl vystrašený muž.

Desítky poznatků od veřejnosti ke zmizelé Míše prověřuje stále bezvýsledně policie. „Míšo, ozvi se, vrať se. Vše se vyřeší,“ vzkázal přes Blesk.cz své dceři. O tom, co se stalo, má vlastní teorii. Obává se, že dívku někdo unesl.

„Někdo ji ukradl. Pořád je v novinách, že někdo krade děti. Asi tak, když nedošla do školy. Co jiného si myslet? Někdo ji unesl,“ dodal otec pro TV Prima. Zmizení dcery ho hodně trápí. „Těžce to prožívám,“ dodal.

Smutná ze zmizení vnučky je i jeho matka a na svoji zeď sociální sítě také napsala Míše vzkaz. Veřejnosti posléze přístup zamezila. Matka dál s médii nekomunikuje. „Prosím,“ozvala se na zavolání. Pak zavěsila. Všichni doufají, že se dívka najde v pořádku...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

cptSpaulding ( 16. ledna 2017 20:14 )

Holčina bude už nejspíš dávno u babičky Naděždy Zaninové v Petrohradě, kam jí její biologický otec Mihail Zanin odvezl, protože se nemohli už dívat na to, v jakém prostředí holka vyrůstá. Ruská babička jí i přála k vánocům na FB a divil bych se, že by jí otec tak dlouho neviděl a dokonce ani neslyšel, co se stalo. Nějak se mi ten Zanin nezdá a nevěřím mu ani slovo, ale zřejmě pro holku chtěl akorát to nejlepší a odvezl ji do bezpečí. Možná to tak holčina sama chtěla, kdo ví. Nemyslím si však, že by se jí stalo něco zlého, určitě se brzy najde.

zlataa ( 16. ledna 2017 17:08 )

Kdo vám nakecal, že tu žije jako dělník? On se tady normálně živí v divadle. Ale myslím, že by to mělo být jedno, ti vaši přihlouplí smajlíci mluví za vás.

anyyt ( 16. ledna 2017 12:03 )

Přesně tak jak už tu bylo řečeno - holka sama od sebe neutekla, v těhle mrazech a městský dítě - těžko kde by přebývala, aby ji někdo aspon neviděl ? Nebo jak by k tomu náhradnímu bydlení přišla ? A taky si nikdo nevezme na triko schovávat děcko tak dlouho, byť třeba i v jaksi dobrý víře...protože by z toho měl průšvih. Navíc tu holčičku jen tak náhodně nikdo neukradl, spíš to udělal někdo, kdo jí delší dobu sledoval, nebo kdo jí znal, třeba přes tu její úžasnou matinku. Holčička už nejspíš ani nežije Byť bychom si všichni ze srdce přáli, aby žila. Smrdí to od začátku .-(

897mamon ( 16. ledna 2017 11:45 )

Otec pracuje v divadle. Baletí se do určitého věku. To je snad jedno, jestli je dělník ne?

PETR_50 ( 16. ledna 2017 11:14 )

Ta ženská je nenormální a patří posadit na křeslo pravdy(detektor lži) a hned by se všechno posunulo dál!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání