Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Soused zmizelé dívenky (12): Míša se bála přítele matky!

Autor: shp, rvs - 
14. ledna 2017
18:50

Co stálo doopravdy za zmizením dvanáctileté Míši Patricie Muzikářové (12) z Ústí nad Labem? Podle souseda rodiny, se kterým mluvil Deník.cz, za ním může být i vztah matky s posledním přítelem. Toho se údajně malá holčička bála.

Celé Ústí nad Labem nemluví o ničem jiném než zmizení dívky. „Hodně o tom mluvíme. To víte, taková událost nikomu nepřidá,“ řekl muž středního věku webu. Neví, co se s dívkou stalo. Poukazuje však na poslední vztah její matky.

Míšina maminka tam snad přes Vánoce měla nějakého přítele, přesněji to nedokážu říci. Míša se ho prý ale bála nebo ho snad neměla ráda, nevím,“ dodal. Podle svědka stránky však dotyčný muž již z bytu rodiny nadobro zmizel. Neví však proč. "Nesnáším je," napsala dívka údajně o muži a své matce na Facebook.

Jestli odešel sám, nebo ho paní vyhodila, těžko říct. Co jsem tak zaslechl a viděl, malá ho moc nemusela. Kdo ví, třeba ji odvezl, aby se pomstil. Nebo je to přesně naopak a ona je s ním, aby mámu pozlobila. Do soukromí jim nevidím a čmuchat ani nechci,“ uzavřel soused.

Jiný zase webu popsal, jak se chovala matka dívky, když pro ni přijeli policisté. Prý to vypadalo, jako by se usmívala. „Už může vědět víc, ale taky to mohla být obrana před okolím. Znáte to,“ řekl další muž. Ani on však nechtěl sdělit jméno. Pátrání po dívce pokračuje na plné obrátky.

Má jiný charakter, už není tak masivní v terénu,“ řekla včera policejní mluvčí Alena Bartošová. Policisté rovněž vyhodnocují poznatky ke zmizelé dívce od občanů. „A nadále přijímáme poznatky od veřejnosti,“ dodala Bartošová. Do pátrání se přitom zapojili i městští strážníci a velké množství dobrovolníků.

Strážníci propátrávají i okolí místa bydliště zmizelé dívky a další prostory. „Kontrolujeme zahradní chatky, vybydlené objekty a místa, kde se zdržují bezdomovci,“ poznamenal mluvčí Městské policie v Ústí nad Labem Jan Novotný. Dívka zmizela ve středu ráno. Odešla do školy vzdálené 400 metrů od domova. Tam se ale už neobjevila…

Kvetule ( 15. ledna 2017 16:53 )

Já si myslim že v tom má prsty jeji matka s tím svým určitě ji zabili chudák holcicka

dzambulka007 ( 15. ledna 2017 15:07 )

To by mě také zajímalo, jestli odešla sama a v kolik, většinou jsou u vchodu do domu kamery.

BobsTlaskac ( 15. ledna 2017 08:26 )

Soudy ulicniho vyboru na diskusich Blesku, Idesu vesele bezi. Kolikrat mam pocit ze si to ctou ty kreteni v talarech a misto podle dukazu rozhodujou podle hlasu luzy z internetovejch diskusi. Jak muzete o nekom tvrdit ze ma v necem takovym prsty na zaklade vzhledu nebo par fotek Hitlose? Co Cech to debil a zavistivej pokrytec.

Seve ( 15. ledna 2017 03:20 )

Taky mě napadlo a co když ta matka ji s ní vyšla tak brzy ráno a zapla počítač jako že byla na počítači zamaskovala to a vyšla s ní dříve už k ránu 3hod nebo 4 hod nebo v noci kde není nikoho na ulici a tam ji někomu předala.vlastne se prozradila tím že se nezajímala až do večera kde je dcera celý den jak by to věděla.Urcite v tom bude matka a ti její chlapi Pokud pila ligu tak ji asi holčička byla na obtíž a nemohla se už na to dívat.

babisovakobliha007 ( 15. ledna 2017 00:24 )

Přesně, sedí u pc nebo na mobilu a reaguje na diskuse. Kráva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání