Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pátrání po zmizelé Míše (12): Ve sklepě matka vykřikla děsem!

Autor: shp - 
16. ledna 2017
18:52

Při pátrání po nezvěstné Míše Muzikářové (12) se policisté zaměřili i na sklep domu, ve kterém žila se svou matkou. V něm podle webu TN.cz nalezli něco naprosto nechutného. Jakmile to spatřila matka dívky, vykřikla děsem.

Policisté důkladně prohledávali byty a sklep v domě, kde rodina žila. Svědek popsal webu okamžik, kdy policisté narazili právě ve sklepě na něco podezřelého. Všem z toho běhal mráz po zádech. „Policista v bílém ochranném oděvu přišel nahoru ze sklepa. Řekl kolegům, ať jdou dolů, že ‚něco tak nechutného ještě neviděl‘,“ řekl svědek TN.cz.

Pak všichni sešli dolů do sklepa, vzali s sebou i matku Míši. Najednou se ozval děsivý řev matky,“ dodal. Co policisté ve sklepě našli, není jasné. Nález odmítli jakkoliv komentovat. Je však jasné, že Míšu stále nenašli. Kde dívenka může být, není stále jasné. Zmizela ve středu ráno, když vyrazila do školy.

Míšu vychovávala babička

Tam ale nedošla. Škola je přitom vzdálená jen 400 metrů od jejího domova. Známí rodiny poukazují, že dívka nebyla vychovávána v dobrých podmínkách. „Eva se s námi nikdy moc nebavila. Vždy stála opodál a nejevila žádný zájem,“ řekla TN.cz o matce její známá.

O Míšu se starala její babička. Často ji vyzvedávala ve škole. S babičkou jsem ji potkávala mnohem častěji než s její mámou. Babička je taková pravá ruka rodiny. Dívku vychovávala hlavně ona,“ uzavřela žena. O Míšu má velký strach a stále doufá, že se najde.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte zde

samsung ( 19. ledna 2017 02:49 )

Všechny titulky co tento portál uvadi. Je na posrani. A ne jen titulky. Je to tady jen snuznka keců co se ani nezakládá na pravdě. Ale hlavně že tím lidí baví a vyžívají si v tom. Nikdo z vás ty lidi ani jejich blízké nezná. Tak jak je můžete odsuzovat? Nikdo z vás na to právo nemá soudit nebo odsuzovat ostatní. Nejste dokonalý jedinci tak se tak nechovejte vy hovada. Co na tom že věří v nacismus? Nic ať si každý věří v co chce. Vy také v něco věříte nebo doufáte. Tak proč poukazuje na druhé? To že vyfotila dítě obklopené flaskami. Vy jste nikdy nedávaly třeba napít dítěti trochu piva? Byla to jako recesní fotka. Každý člověk bere tento humor jinak. Dítě usně obklopime flaskami a recese je na světě. Děsivý výkřik ve sklepě? Všichni kdo ji znají tak ví že má paničkou hrůzu z pavouků. A že tam jich je jak nasráno. To že ji tam volali policajti je snad zřejmě když by měla být přítomna u prohlídky. Článku na tomto portálu jsou lživé. Plně dohadů a podobně. To že nikdo nekomunikuje s médii. Není odsuzující ale spíše na opak. Ani jedny média nikdy neřeknou nebo nepustí vše tak jak je řečeno. Vždy to nějak střihnou nebo prehodi aby z toho měly větší sledovanost. Lživé články jsou zde všechny. Kdo kdy z vás vyzvedává dítě po 10 letech ve škole? Mám pocit že jen pár jedinců a to proto, že bydlí někde dál nebo v tu samou hodinu konci. Jinak nikdo. Ani babička ji nevyzvedavala. Tak co to tady píšete za úplně hovadiny. Vás by měly odsuzovat. Sice je pravda že je svoboda slova. Ale mám pocit že ani jedněm médiím nebyl dán souhlas k tomu aby jste jim kopírovaly fotky a někde je ukazovaly. To samé jako ukazovaly co si s kým píšou na sociálních sítích. Toto je porusovani soukromí ale na to už nikdo nepozná žije. A proč? Protože se tím všichni náramně bavíte. Házet špínu a pomluvy na ostatní. Ale vy jste asi dokonalí že si to můžete dovolit. Ne nejste. Jste jen *** co se chtějí za každou cenu zviditelnit. To samé článek nesnáším mámu a toho. To je fakt hnus co za idioty sem píše

pupak ( 17. ledna 2017 17:50 )

Sklapni, rudé hovado. Chyba byla, že jste se v roce 1989 všichni nezhoupli za krk na kandelábru. Jo, to jediné mám Havlovi za zlé. Že razil heslo "Nejsme jako oni". Jinak jste visely vy *** rudý.

blesk_z_cisteho_nebe ( 17. ledna 2017 04:42 )

Jelikoz matka v mediich nevystupuje, netroufam si ji obvinit, ale kdyz vidim, jak zila a s jakymi typky se Misa musela stykat, tak mi neda a mam pocit, ze za tim je jeden z matcinych byvalych.

hejpockej ( 17. ledna 2017 03:28 )

Seve ( 17. ledna 2017 01:39 )

Presne tak.Cela Ceska rep.divenku hleda ale jeji otec musi pracovat a vlastne v klidu řekl že ji ukradli.V klidu jak by čepici někdo ukradl.Houby .Matka na v tom prsty zas řve ve sklepě hraje báchorky a pak psychiatra si veme a bude z toho venku.Tam chodí s pedofilama zanedbala výchovu a teď bude becet. Není mi jasné proč je nedají na polygraf.Skripnout je bandu .Nikdo jiný holku nezničil jak oni.Bude výborné když se holčička najde ale asi to vypadá špatně s tím sklepem.Jak tady po tom světě litá sám pedofil a ví že se jim nic nestane tak páchají dále a dále a obyčejní lidé pykaji .Matka nemluví?Otec pracuje...To je k smíchu už.Kdyz ukradené někdo jídlo ať přežije že ztratil práci a bude se bránit tak dostane obuškem.Hyeny zabíjí a chodí na svobodě .A my jen čtení kdo se kdy ztratil.To už je co druhý den co lidi mizí.Neda se už na to dívat.Hrozne taková holčička a takovou smůlu.At se někdo z politiků projede v tramvaji to ne ti mají okolo sebe ochranky to by byl trest ten kdo by jim ublížil.Smutne.Jedina pravda je asi v base když někdo zabije dítě tam si ho podají a zabíjí.Maji pravdu.Deti jsou nevinné a někdy pykaji za dospělé .Chudák holka.Jen ať se najde živá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání