Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nezvěstná Míša (12) před záhadným zmizením: Nesnáším mámu a toho!

Autor: shp - 
15. ledna 2017
14:10

Pátrání po nezvěstné Míše Patricii Muzikářové (12) z Ústí nad Labem je bohužel stále bezúspěšné. Všichni se ptají, kam se dívka poděla a co mohlo za jejím zmizením stát. Na Facebooku se objevují dohady o tom, že by v něm mohl být zapletený přítel matky Míši, kterého prý holčička neměla ráda.

Nesnáším je,“ napsala Míša na Facebook „Koho?“ tázala se kamarádka. „Mámu a toho,“ odpověděla. Je zřejmé, že jím myslí přítele své matky, se kterým prý vůbec nevycházela. „Ona se prý hádala s matčiným přítelem,“ napsala jedna dívka na Facebooku.

On je jediný, který by jí dokázal nějak ublížit,“ napsala další. A jejich podezření sdílí i soused. „Míšina maminka tam snad přes Vánoce měla nějakého přítele, přesněji to nedokážu říci. Míša se ho prý ale bála nebo ho snad neměla ráda, nevím,“ řekl muž pro Ústecký deník.

Jestli odešel sám, nebo ho paní vyhodila, těžko říct. Co jsem tak zaslechl a viděl, malá ho moc nemusela. Kdo ví, třeba ji odvezl, aby se pomstil. Nebo je to přesně naopak a ona je s ním, aby mámu pozlobila. Do soukromí jim nevidím a čmuchat ani nechci,“ uzavřel soused.

Míša se navíc netajila láskou ke svému otci, jehož společnost jí chyběla. Holčička byla naposledy viděna ve středu ráno. Poté odešla do 400 metrů vzdálené školy, ale do té již nedošla. Veškeré pátrání policie, strážníků i dobrovolníků zatím nebylo úspěšné.

Jdueodnka ( 17. ledna 2017 01:07 )

 Teda lidi, proc jste se nedali k policii? Uz by to bylo davno vyreseny. Proboha

zlataa ( 16. ledna 2017 16:51 )

Ona možná matka ani neví, jestli Míša přišla už den předtím ze školy. Proto chtějí záznamy kamer už den předem, jisté asi je, že v úterý ze školy odešla a pak už asi nikdo nic neví

adref ( 15. ledna 2017 21:36 )

Kazdopadne matka a ten jeji pritel jsou divni-holcicka jim mohla nejak vadit.

petzova ( 15. ledna 2017 21:11 )

Bohužel velmi pravděpodobná varianta

birkus15 ( 15. ledna 2017 21:02 )

prsty vtom ma matka a jeji fesak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání