Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celé Česko hledá Míšu (12), ale matka odmítá pomoc médií. Lidé nechápou, proč má na profilu Hitlera

Autor: shp, uá - 
14. ledna 2017
05:02

Její dcera je od středy nezvěstná. Ona však odmítá pomoc médií, která by nezvěstnou Míšu Patricii Muzikářovou (12) z Ústí nad Labem možná pomohla vypátrat. Policisté jsou zatím bezradní. Lidé navíc nechápou další matčino chování. Na svém Facebooku má totiž jako úvodní fotku snímek nacistického vůdce Adolfa Hitlera s manželkou Evou Braun.

Spoléhá se na pomoc policie, přitom by mohli pomáhat i ostatní. „Žádná média. Chtějí se jenom přiživit na cizím neštěstí,“ prohlásila. Chování mámy nezvěstné Míši je zarážející. Je ale možné, že prostě nezvládá stresově náročné vypětí ze ztráty dcery, která se poděla neznámo kam.

Její chování na sociálních sítích už ale omluvit nijak nelze. Jako úvodní fotku má totiž vystavený snímek Adolfa Hitlera s Evou Braun. Pod jménem diktátorovy milenky a později i manželky na internetu také vystupuje. A to lidem prostě hlavy neberou.

Své pochybnosti o matce také na Facebooku bez obalu vyjádřili. „Stačí se podívat na profil matky o něco výš. Eva Braun. Fotka Hitlera a Braunové. Docela hnus,“ napsala jedna uživatelka. „Hm, přesně můj názor. To se pozná inteligence,“ přitakala další žena.

 

Míša zmizela ve středu ráno. Ještě se stihla přihlásit na Facebook. Tam byla mezi pátou a šestou hodinou. Poté odešla z domova, ale do školy vzdálené pouhých 400 metrů již nedošla. Veškeré pátrání bylo dosud neúspěšné.

kudla9 ( 5. února 2017 17:43 )

Proč by se měl někdo obracet u Plesku a pomoc? A co je lidem po tom, že má na profilu Hitlera? Někdo tam má třeba Stalina a někdo zase mastnou Slámu. Co to má společného s tím, že pohřešuje dítě. Aha už zase má slaměná hyena kořist !!!!! Co všechno musí Sláma udělat aby si jí lidé všimli

romanetta ( 15. ledna 2017 02:47 )

Přesně tak. Podle mne se na Míšině fb pohybovali oba. Jak matka, tak její přítel. S

matno ( 14. ledna 2017 20:04 )

Taky si myslím, že když ne matčin přítel, tak matka v tom má prsty.

tonejsemja ( 14. ledna 2017 18:51 )

 Od začátku to vypadá na problémy v rodině. Navíc jinde kamarádi píšou o tom, že na Míšin Facebook chodila i její matka. To by mohlo vysvětlit proč tam byl někdo už v 5 ráno. A v úterý prý přišla domů nalitá.

tonejsemja ( 14. ledna 2017 18:43 )

Zajímavý článek je dnes na "Ústecký deník.cz". Sousedé se rozpovídali. Navíc tam popisují, jak jsou ulice cestou do školy frekventované a únos cizi osobou tedy moc nepřipadá v úvahu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání