Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zmizení Daniely (14) z Mostecka: Dívku se podařilo najít!

Zmizelou Danielu se podařilo najít.
Zmizelou Danielu se podařilo najít.  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp - 
16. ledna 2017
21:24

Po Míše Muzikářové (12) zmizela další mladičká dívka. Šlo o čtrnáctiletou Danielu z Mostecka. Naštěstí se ji podařilo najít.

Rodina nahlásila policii, že je dívka nezvěstná, v pondělí 16. ledna. Dívka vypadá na dvanáct až čtrnáct let a má delší hnědé vlasy.

Vysoká je asi 140 centimetrů. Kdybyste ji někde viděli nebo měli informace, které by vedly k jejímu nalezení, kontaktujte neprodleně policii na lince 158.

Aktualizace: Dívku se ve večerních hodinách podařilo najít.

franta15 ( 17. ledna 2017 14:06 )

pokr.že příbuzní budou chtít po policii aby někoho hledala. Kupř. za 1 den 10 tisíc. A kdo to nezaplatí, tak to budou vymáhat ti exekutoři, kteří likvidují naše lidi a mnohdy zcela neprávem. Kupř. vymáhají platby po příbuzných nebo jiných osobách a soudy to taky vůbec neřeší. Přitom těmto postiženým lidem úplně zničí život.Spravedlnost by měla platit pro všechny stejně a naši občané nesmí být znevýhodňovaní ze zákona. Kupř. za 1 den 10 tisíc. A kdo to nezaplatí, tak to budou vymáhat ti exekutoři, kteří likvidují naše lidi a mnohdy zcela neprávem. Kupř. vymáhají platby po příbuzných nebo jiných osobách a soudy to taky vůbec neřeší. Přitom těmto postiženým lidem úplně zničí život.Spravedlnost by měla platit pro všechny stejně a naši občané nesmí být znevýhodňovaní ze zákona.

franta15 ( 17. ledna 2017 14:01 )

Takto to dál nepůjde, už teď tady vládne anarchie. Není týden kdy se nehledá nějaké dítě a už to vypadá tak, že rodiče to že se jim ztratilo dítě ani nezajímá. Každá firma musí průběžne každý den slovat možné i nemožné.Mnohdy to musí udělat sám majitel firmy, protože jinak by mu to FˇU spočítal. Sleduje policie náklady na hledání dětí a osob náklady a má přes to někdo přehled, co všechno musíme my občané zaplatit? Rodiče si musí doma udělat pořádek a svoje haranty si hlídat. Stát by měl stanovit pravidla kolik musí za hledání ztracených osob zaplalit rodiče a občané. Takto to nejde dál. Máme dobré výsledky, ale peníze státu utíkají čím dál tím víc. Jeden muslim si sebou přivede několik manželek a dokonce až 100 dětí a náš stát to všechno z našich daní zaplatí. A přitom spousta našich lidí žije pod hranicí chudoby a těm nikdo nedá ani korunu. Když je někdo nezaměstnaný tak dostane podporu jenom pár měsíců, ale když se tady přihlásí muslim, tak mu nikdo neřekne jak dlouho ho bude finančně podporovat a pokud si práci nenajde, tak ho vrátíme tam odkud přišel. Máme nedostatek lidí, ale migranti mají zajištění až do konce života. Jak k tomu přijdeme my chlapi, kteří teď jsme diskriminovaní v tom, že nemůžeme mít taky několik manželek jako muslimové? A ještě pro všechny manželky dostávají peníze v řádku desetitisíc!!! Pokud tady migranti chtějí zůstat tak oficiálně jenom s jednou manželkou, protože jinak musíme změnit zákony a zavést u nás mnohoženství i pro vlastní občany. Už to de facto to víceženství praktikujeme teď, ale naši lidi si musí všechno zaplatit sami. Řeší vůbec náš stát to, že migranti nemůžou mít výhodnější podmínky jako naši lidi??? Nebo budeme muset napřed emigrovat a potom se vrátit s několika ženami a houfem děcek? Absurdity neberou konec a my občané se tady cítíte v porovnání s přistěhovalci hůř jak zvířata. Bez podpory vlastního státu a stát dělá, že o ničem neví. Je nejvyšší čas aby stát jednoznačně stanovil úhrady za to, že příbuzní budou chtít po p

londynskypes ( 17. ledna 2017 11:31 )

gemino presne tak cert ty p.a.a.rchanty vem..

gemino ( 17. ledna 2017 09:25 )

Pokud vás těší, že vyhozené statisíce z našich daní za pátrání po rozmazleném frackovi pak chybí třeba na operaci vážně nemocných dětí, na které se potom pořádají sbírky víček od PET lahví, tak OK. Jen aby to nemocné nebylo třeba právě vaše dítě... Nikomu nic špatného nepřeji, ale já bych spratkovi, který útěkem z domova a schováváním se u kamarádů zaměstná desítky policistů, rozsekal po nalezení zadek bejčákem...

papik ( 17. ledna 2017 01:18 )

Jasně,a když je najdou třeba mrtvý, ať to zaplatí rodiče, ne? Zajímá tě vůbec něco jiného než peníze? 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání