Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrat v případu znásilněné a zavražděné Nikoly (†20): Obviněný je prý mafián!

Autor: lm - 
19. září 2017
16:25

Případ, který před sedmi lety otřásl Slovenskem, má konečně naději na rozuzlení. Policie zadržela muže, kterého podezřívá, že znásilnil a zavraždil mladou Nikolu (†20). A podle nejnovějších informací by měl obviněný muž pocházet z řad mafie!

Nikola (†20) se ztratila v září 2010 poté, co se v herně v Čáčově u Senice pohádala se svým přítelem Ferdinandem. Hledaly ji stovky lidí, ale po dvou měsících přišla smutná zpráva. Tělo Nikoly našli v lese. Výsledky pitvy ukázaly, že před smrtí byla omámena a brutálně znásilněna. Policie prověřila všechny její známé, včetně jejího přítele Ferdinanda a táty Jozefa, ale vraha se bohužel dlouho nedařilo vypátrat.

Zvrat přišel až nyní, když o víkendu policie oznámila, že se jí podařilo vypátrat podezřelého. „Mohu potvrdit, že v případě byla obviněna konkrétní osoba. Aby nebylo zmařeno naše sedmileté úsilí a aby byl případ úspěšně ukončen, další informace poskytneme později,“ uvedla na dotaz televize Joj, které se exkluzivní informace podařilo získat, policejní mluvčí Mária Linkešová.

A patrně nejde o nikoho z podezřelých, o kterých média doposud informovala. Podle informací slovenského deníku Nový Čas policie z hrozného činu obvinila muže patřícího k senické mafii.

Nikolin táta Jozef ani po letech nepřestal doufat, že se mu podaří dosáhnout spravedlnosti. Ani po zprávě o zadržení možného pachatele se mu neulevilo. "Víme o tom a úzce spolupracujeme s policií. Nebudu spokojen, dokud Nikolin vrah nedostane doživotí, s ničím jiným se nesmířím," řekl Jozef.

defakto ( 19. září 2017 17:34 )

... dejte nám už pokoj s tímto případem !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání