Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální vražda mladé Nikoly (†20): Policisté prověřují novou stopu!

Autor: lm - 
19. února 2016
19:44

Už pět let čeká otec mladé Nikoly (†20) na to, kdy policisté dopadnou vrahy jeho dcery. Ti ale s vyřešením případu otálí, i když jim dodal podezřelé. Kdy se mladá dívka dočká spravedlnosti?

Mladá Nikolka se před více než pěti lety nevrátila domů z diskotéky a otec po ní nechal vyhlásit pátrání. Měsíc nato její zohavené tělo našli v lese u obce Senica, kousek od českých hranic. Policisté dodnes nevypátrali brutální vrahy, kteří mladou dívku připravili o život.

Otec Nikolky Jozef Beblavý se snaží policistům pomáhat, jak to jde. Když se mu ozval z vězení tajemný muž, který mu sdělil, kdo a jak mladou Nikolu zavraždil, hned běžel na policii a vše jim řekl. „Předal jsem jména policistům, ale ti nic nedělají,“ řekl smutně Novému Času otec Jozef. Podle jeho informátora, který činu přihlížel, mladou Nikolu pachatelé unesli, aby ji prodali k prostituci v Rakousku. Když se dívka začala bránit, tak ji zabili.

Novináři slovenského deníku proto kontaktovali trnavskou prokuraturu, aby zjistili, jestli policisté na případu skutečně pracují. „Informace jsme dostali a pracujeme s nimi. Každý jeden podnět jsme prověřili a prověřujeme. Na případě se neustále pracuje, vyslýchají se svědci,“ řekl mluvčí Mojmír Huna. Policisté podle něj případ rozhodně nehodlají odložit.

Jozefovi se ale zdá, že policistům vše dlouho trvá.  „Já jsem slíbil, že pokud budu žít, vražda mé dcery nezůstane nepotrestána,“ uvedl odhodlaně.

inkvizitor ( 20. února 2016 02:36 )

Už *** dělala u nás, tak proč se bránila ?

Zobrazit celou diskusi