Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soud vydal zatykač na matku Odklízeče zavražděné Petry z Jihlavy!

Autor: dce - 
18. února 2016
16:16

Matka Jakuba Doležala, jednoho z chlapců, kteří stáli za brutální vraždou mladé Petry z Jihlavy, je stíhána za mravní ohrožení dětí. Podnět k prošetření navíc podala její vlastní dcera! Soud už na ni vydal i zatykač, protože se vyhýbá soudu.

Matka Jakuba Doležala, známého také jako Odklízeč, má ještě pět dalších dětí. Podnět k prošetření její osoby podala starší dcera. Teď je matka stíhána za ohrožení mravní výchovy dětí - konkrétně dvou mladších sourozenců. Podle dívky je matka alkoholička, která se o děti nezvládá starat, uvedl sever TN.cz.

Obě malé děti jí soud už odebral a nyní jsou v dětském domově. Ještě nedávno ale celá rodina i s přítelem matky žila v chatce na kraji Jihlavy. Nebyla zde zavedená ani elektřina, ani voda. Z ohrožení mravní výchovy dětí je obviněn i přítel ženy.

Na tu je nyní vydán i zatykač, žena se totiž nedostavila k soudu ani nepřebírá obsílky. K výpovědi ji tedy budou muset přivést policisté v poutech.

Její syn Jakub pomáhal s odklízením těla Petry z Jihlavy, kterou předtím zabili jeho kamarádi Michal Kisiov a Tomáš Zavřel. Dívka přežila vyhození z okna a jedenáctimetrový pád. Kluci jí dupali po hrudníku a škrtili ji. Její tělo nakonec hodili do kontejneru. Za vraždu padly tresty 25 a 24 let, jen Doležal si odnesl 4 roky.

pepen ( 18. února 2016 20:45 )

Vím o jedné rodině,která pobírá sociální dávky skoro 35 tis.kč.Mají dvě holky 16 a 17 let.Od 15 let rodí-jedna má dvě děti druhá tři.Špína,bordel-bez oken a díra ve střeše a sociálka se vyhýbá těmto rodinám.V bytě není teplá voda-topí dřívím a co kde nakradou.Nejsou to cikáni!!!Frajeři těchto potvor nemakají,jsou na pracáku.Tlustí jako prasata,kouří a chlastají.Kontroly v Česku jsou na nic.Přemýšlím o tom,že na sociální pracovnice podám trestní oznámení!!!  

mikimaus321 ( 18. února 2016 20:22 )

oni nekontrolují takové rodiny kde by nic nepořídili jako cigoši a viz.článek sociálky ty buzerují spíše slušné rodiny

pekaaaros ( 18. února 2016 19:08 )

úplně ho vidím s tím postojem Arnolda Schwarzinegera v plášti a černých brýlích, jak přijde do toho vězení, sundá brýle a řekne drsným tónem "Říkají mi ... ODKLIZEČ"

verka1 ( 18. února 2016 18:07 )

chudáci děti.

moiaza ( 18. února 2016 16:53 )

 V havloidním kapitalismu žádné překvápko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání