Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Zvrat v případě brutální vraždy mladé Nikoly (†20): Otci se ozval jeden z pachatelů!

Autor: lm - 
18. února 2016
15:00

Brutální vražda mladé Nikoly (†20) otřásla Slovenskem. Otec mladé dívky už více než pět let doufá, že policie vypátrá jejího vraha a ten bude pykat za to, co provedl. Teď možná konečně svitla naděje...

Psal se rok 2010, když se mladá Nikolka nevrátila domů z diskotéky a otec po ní nechal vyhlásit pátrání. O měsíc později přišla zdrcující zpráva. Zohavené tělo mladé dívky našli v lese u obce Senica, kousek od českých hranic. Policisté ale ani po pěti letech nenašli pachatele, který dívku zavraždil.

Otci Jozefu Beblavému se ale nyní ozval tajemný muž z vězení a pověděl mu detaily, z kterých mrazí. "Tento muž, který byl v base pro jinou trestnou činnost, mi řekl, že v osudný den naložili mou dcerku do auta. Tam ji nadrogovali a chtěli ji vzít do zahraničí. Pět dní ji vláčeli v autě po Záhoří. Chtěli s ní jít do Rakouska a prodat ji k prostituci. Ona se však poté, co se z oblbováků probrala, začala bránit a to ji stálo život," prozradil táta Nikolky serveru Čas.sk.

Vězeň otci nadiktoval tři jména mužů, kteří měli únos Nikoly vykonat a zavraždit ji. "Předal jsem je policistům, ale ti nic nedělají," uvedl smutně otec Josef. Slovenská policie odmítla novinářům sdělit podrobnosti k případu. "Vyšetřování tohoto případu ještě nebylo ukončeno. Nadále se provádějí potřebné procesní úkony," sdělila policejní mluvčí Martina Kredatusová.

Otec Nikolky se ale nevzdává a uvedl, že dokud bude naživu, tak se nesmíří s tím, že vrahové jeho dcery běhají na svobodě.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pekaaaros ( 23. února 2016 22:29 )

není nad diskotanty. shluk mistrů světa v ničem a jejich okresního přeboru zlatokopek. Holčina si měla uvědomit, do jaké "smetánky" se chodí bavit. Smutný .

kerloss ( 18. února 2016 20:57 )

vim taky jak funguji. uz jsem mel tu cest je pozadat o pomoc jak vykradeni tak ublizeni na zdravi ne moje ale zname. NIC. po 30 dnech to bylo odlozeno. nic vic u toho nebylo udelano.

vrahrychtar ( 18. února 2016 19:53 )

 v USA by policiste otce davno zastrelili...

kerloss ( 18. února 2016 19:07 )

hujer metelesku blesku Snad vis co to znamena, vypadni a neotravuj slusne lidi.

pavel215 ( 18. února 2016 18:30 )

Vy tři!

Zobrazit celou diskusi