Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Valentýnská vražda v Teplicích: Obdivovatel Hitlera znal Elišku (†15) jen týden

Autor: nat, uá - 
14. února 2016
16:06

Brutální vražda Elišky (†15) šokovala celé Česko. Jen necelých 24 hodin policii trvalo, než dopadla podezřelého. Je jím 14letý Daniel B. Podle přátel školačky spolu asi týden chodili. Jak je možné, že člověk, který před 9 měsíci úmyslně shodil kamaráda z 12 metrů do výtahové šachty, byl na svobodě a mohl vraždit? To je otázka, která trápí snad každého, kdo o tragickém případu slyšel.

Psychicky narušený Daniel, který se podle svých známých věnoval parkuru, je vyznavačem stylu Emo a obdivovatelem Hitlera. Na sociální síti, kde vystupuje mj. pod přezdívkou Básničkář, běžně zveřejňoval citáty jednoho z největších vrahů 20. století.

S Eliškou, která se zřejmě stala jeho obětí, chodil údajně sotva týden. Krátký vztah skončil tragicky. Policisté našli její tělo v chatce v zahrádkářské kolonii za nemocnicí na okraji řetenického lesoparku. Podle dostupných informací byla ubodána.

Kriminalisté ještě v neděli okolí místa činu důkladně prohledávali. Nahlíželi do popelnic a zřejmě hledali vražednou zbraň. Podrobnosti k otřesnému případu ale nechtějí s ohledem na nízký věk oběti i pachatele uvádět. Potvrdili pouze, že podezřelého mladíka v sobotu pozdě večer dopadli. „Byl zadržen a umístěn do diagnostického ústavu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Slámová. Dodala, že případ bude odložen, protože mladík není trestně odpovědný.

buban ( 14. února 2016 20:41 )

Vykašli se už konečně na svalování viny nedostatečné rodičovské péče na stranickou příslušnost. Nebo dolož, že ten dacan, jeho oběť a jejich rodiče byli příslušníky nějaké partaje.

buban ( 14. února 2016 20:36 )

To vím-dávám příspěvky po alespoň pěti minutách. Nikdy jsem netapetovala,jen jsem občas argumentovala tak, že se to cenzorovi nelíbilo.

buban ( 14. února 2016 19:52 )

P.S.: je poněkud podivné, že nikde není zaznamenána reakce rodičů jak toho da.ca.na, tak té holky. Nejspíš to byli velmi starostliví rodiče, kteří jsou z celé události naprosto zhrouceni. Pak tedy nechápu, že pleskoni u toho nebyli.

buban ( 14. února 2016 19:46 )

Opakuji znovu-není to o něčí mládeži, ale je to o prů.se.ru v rodině-jak té holky, tak toho týpka.

deratizator ( 14. února 2016 19:29 )

Protože seš cigán ty, neznamená to, že jsou cigáni všichni, ten šmejd vrahounská je normální bílej xindl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání