Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Psychicky narušený vrah školačky v Teplicích: Lovím. Ta děvka je můj Moby Dick

Autor: nat - 
14. února 2016
11:56

Policie zadržela psychicky narušeného podezřelého z vraždy školačky (†15) v Teplicích. Je jím teprve 14letý chlapec, který se už loni na jaře pokusil zavraždit svého soka v lásce, když ho shodil ze třetího patra. Vzhledem k jeho věku byl případ znovu odložen a mladíka policie poslala do diagnostického ústavu.

Nezletilý psychicky narušený mladík byl zadržen již v sobotu večer. „Podezřelý z provinění vraždy byl zadržen v pozdních večerních hodinách v Teplicích a byl umístěn do diagnostického ústavu,“ potvrdila v neděli ráno policejní mluvčí Jana Slámová. Dodala, že vzhledem k tomu, že jde o osobu mladší patnácti let a není tedy trestně odpovědná, bude věc odložena.

Vražda se odehrála v sobotu ráno v lesoparku za nemocnicí, kde jsou zahrádkářské kolonie. Tam policisté našli tělo dívky. Nezletilý vrah ji měl ubodat. „Nebudeme nic sdělovat ke způsobu vraždy, ani nic dalšího vzhledem k věku pachatele a oběti,“ dodala mluvčí.

Podle zjištění Blesku byl podezřelý z vraždy stoupenec EMO a obdivovatel Adolfa Hitlera. Na sociální síti napsal: „Jsem nemocný, stres, chce to klid. Lovím je jak velryby, ta děvka je můj Moby Dick.“

Nebezpečný mladík má za sebou už jeden útok proti člověku. Kamaráda, s nímž se nepohodl, ve vybydleném domě shodil z výšky třetího patra do výtahové šachty. Mladík tehdy přežil. Hádka vznikla kvůli dívce.



PALERMITANO ( 8. listopadu 2016 21:37 )

trest smrti pro toho vraha! nezaslouzi si zit mezi lidi! Jeho rodice taky zavrit do kriminalu.jeho lekarku taky ze toho psychouse nechala jen tak, na izolaci pro nebezpecny blazny tam patril!!

buban ( 14. února 2016 20:16 )

Zde se nabízí otázka, zda ci.goš vůbec umí číst. Z dob mého působení na úřadu práce-valná většina se podepisovala třemi křížky. I když je fakt, že věděli naprosto přesně, na co mají nárok.

deratizator ( 14. února 2016 19:28 )

Protože seš cigán ty, neznamená to, že jsou cigáni všichni, ten šmejd vrahounská je normální bílej xindl.

buban ( 14. února 2016 18:46 )

P. S.: stejně jako rodiče té holky. Že ji nepostrádali? Že o ní a o jejích kontaktech s něčím takovým nic nevěděli?

buban ( 14. února 2016 18:40 )

Tož udělal to bl.bě. Nechal se při tom nachytat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání