Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Záhadná smrt mladého Poláka v Novém Bydžově: Ubodal ho někdo ze sedmi spolubydlících?

Policie hledá vraha mladíka, který byl nalezen v domě v Novém Bydžově.
Policie hledá vraha mladíka, který byl nalezen v domě v Novém Bydžově.  (Autor: reproFoto TV Nova)
Autor: ljš, ČTK - 
1. února 2016
11:44

Šestadvacetiletý Polák, který byl v neděli dopoledne nalezen zavražděný v bytě v Novém Bydžově, zemřel na bodnořezná poranění. Kriminalisté v neděli zadrželi a následně i přes noc vyslýchali sedm jeho krajanů. Mrtvý i zadržení muži na Novobydžovsku pracovali.

"Zadržení muži jsou ve věku od 21 do 53 let. Všichni se podrobili nejenom výslechům, ale i odběru DNA, orientační dechové zkoušce na alkohol i testu na přítomnost drog v těle," uvedla mluvčí hradecké krajské policie Ivana Ježková.

Dva ze zadržených mužů byli ještě v nedělních odpoledních hodinách opilí, jeden měl v krvi 2,63 promile alkoholu a druhý 1,6 promile. Test na drogy byl u všech mužů negativní.

 

Vyšetřování vraždy podle mluvčí nadále intenzivně pokračuje. Policie podle Ježkové s největší pravděpodobností ještě dnes k případu sdělí další informace.

 

 

Bydžovský případ je první letošní vraždou v Královéhradeckém kraji. Loni policisté v kraji evidovali tři vraždy a tři pokusy o vraždu, zatímco v roce 2014 to byly dvě vraždy a sedm pokusů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání