Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Otec Nikoly (†20) znovu u výslechu: Policie ho podezřívá s dívčiny vraždy?

Autor: oj - 
14. května 2012
19:27

Vrah Nikoly Beblavé (†20) už téměř dva roky uniká spravedlnosti. Policie však nyní znovu předvolala otce Josefa Beblavého, přestože podle detektoru lži s vraždou dcery neměl nic společného. Nikolu v září 2010 někdo znásilnil a brutálně zavraždil.

Výslech otce podle serveru pluska.sk vedlo najednou několik vyšetřovatelů a trval pět hodin. „Dokola se mě ptali, zda vím o tetováních na jejích intimních místech. Co vím o klucích, s kterými chodila, na její intimní život. Poslední otázka byla, zda jsem zabil svoji dceru,“ zpovídal se serveru rozčílený Beblavý.

Poslední otázku mu vyšetřovatel zdůvodnil, tím, že to o něm někdo ve vesnici řekl. Podrobnosti o vyšetřování policie odmítla poskytnout.

Nikola zmizela 25. září 2010. Její tělo objevili až po dvou měsících lesní dělníci osm kilometrů od Senice, slovenské vesnice, z které Nikola pocházela.

Policie na detektoru lži vyslechla tři muže. Kromě otce Josefa Beblavého i nevlastního otce dívčina přítele a Nikolina kamaráda, bývalého legionáře Davida Rapáka, s kterým dívku viděli naposledy. Podle detektoru s vraždou nemá ani jeden z nich nic společného.

kukuku ( 15. května 2012 21:43 )

Jenom kdyby to nebyly zrovna takové krávoviny jako je bulvár.

gogo ( 15. května 2012 18:25 )

Je to otřesné, co ? A na takové úrovni jsou stále....

kacota ( 15. května 2012 08:47 )

kukuku ( 15. května 2012 04:26 )

Člověka potěší každá zpráva, že tu v Česku něco funguje lépe, rychleji a kvalitněji než ve světě.

w.mojko ( 15. května 2012 03:59 )

slovenské topky.sk sú rovnako úbohé, ako blesk.Myslím,že spolupracujú, pretože píšu navlas rovnako úbohé bláboly...opisujú navzájom tie isté texty.Takže niet si čo vybrať. Na margo otca zavraždenej versus policajtov- je strašné, ak miesto hľadania vraha naháňajú tých, ktorí to majú najbolestnejšie a sú najzraniteľnejší...

Zobrazit celou diskusi