Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vražda a znásilnění Moniky (†36): Policie obvinila milence!

Z vraždy Moniky L. (†36) policie obvinila Jána Petrovku (24). Podle sousedů spolu měli víc než kamarádský vztah.
Z vraždy Moniky L. (†36) policie obvinila Jána Petrovku (24). Podle sousedů spolu měli víc než kamarádský vztah.  (Autor: Nový Čas)
Autor: Čas.sk, oj - 
15. května 2012
14:32

Brutálně zavražděnou Moniku (†36) našli o víkendu ve schodišťové šachtě jejího domu ve slovenské Snine. Policie v pondělí dopadla Jána Petrovku (24). Hned po jeho zatčení v Košicích ho obvinila z vraždy. Podle sousedů zavražděné ženy spolu měli více než kamarádský vztah.

Policie v pondělí večer zatkla v košickém nákupním centru Jána Petrovku (24), který měl být původně klíčovým svědkem v případě zavražděné Moniky L. Policie ho ale bezprostředně po zadržení obvinila.

Nad tragickou smrtí Moniky stále visí velký otazník. V neděli ji našli sousedé v kaluži krve v domě, kde bydlela. Nikdo netuší, co se stalo. Její poslední odkazy na Facebooku ale naznačují, že krátce před smrtí prožila velké zklamání, které pravděpodobně souvisí s její násilnou smrtí.

„Vždy se najdou lidi, kteří ti ublíží, ale ty nesmíš přestat věřit, jen musíš být víc opatrný, komu uvěříš příště,“ zněla poslední zpráva, kterou na Facebook napsala.

S manželem, který pracuje ve Velké Británie, se  měla brzy rozvést. Podle místních za tím stál její víc než kamarádský vztah se zadrženým Jánem Petrovkou. I osudnou noc byli spolu. Strávili ji na diskotéce.

Příbuzní se k tragédii nechtějí vyjadřovat. „Toho Petrovku vůbec neznáme. Byli tu vyšetřovatelé, ale stále nevíme, co se stalo. Synovi jsem o tom už řekli. Koupil si nejbližší letenku, přijede v úterý v noci,“ řekla Moničina tchyně.

Dcera zavražděné ženy Miška (13) strávila pondělí po tragédii u druhé babičky.

„Byla to dobrá ženská. Ještě v sobotu jsem ji viděla umývat okna. Nevím, co se mohlo stát,“ kroutila hlavou sousedka z vchodu.

Policie případ vyšetřuje jako vraždu, nevyloučila ani znásilnění. „Výsledky pitvy potvrdily, že žena zemřela násilnou smrtí,“ uvedla policejní mluvčí. Obviněnému v případě dokázání viny hrozí 15 až 20 let za mřížemi.

lennne ( 17. května 2012 16:11 )

Pomsta: dobrej pokus... asi nectes dejepis, kazdy narod ma obdobi kdy se pres jejich uzemi prehnaly valky a ze to nezustalo bez nasledku je jasne, u nas to byli germani a severane a co se tyka slovenek, byla jsem dost slusna, kazda co se narve do Cech si hned hleda zazobance a chce hned dite, jste tu dost proflaknute radodajky, KDYZ JE CHLAP PRACHATEJ je hnus, ze je vam slovenam jedno , ze se navazite do rodin.Jeden muj kamarad se nechal na netu "ukecat" slovenou, hned prvni den co za ni prijel do Petrzalky se s nim vyspala....v 3+1 byli i rodice a za 14 dni dostal @ ze caka babetko...dostal jen jednu radu...Uz na ni nelez!...do mesice dostal @ ze potratila...tak kdo je luza prodejna

pomsta ( 17. května 2012 15:15 )

no to snáď nemyslíš vážne. Chodím veľmi často do českých zemí, ale nedovolím si prezentovať svoj názor na chovanie Tvojich súkmeňoviek. A to sa cez Vás ani nikto neprehnal. Zato oni to často preháňajú v naháňaní každej nohavice. A nie je to tak dávno, čo "u Vás" podobne skončila vydatá baba dobodaná mladým milencom

anka ( 15. května 2012 20:49 )

s tou vasi posledni vetou naprosto souhlasim

lennne ( 15. května 2012 19:20 )

o co si koledovala?...o zabiti? Slovenky jsou vesmes vyzyvave a divoke....je to narod pre ktery se prehnali Madari, Turci, Tatari..tak jak maji byt slovenky klidne. A je uplne jedno ja zena vypada, jak se chova, to rozhodne nedava nikomu pravo na jeji vrazdu.

Nezmar79 ( 15. května 2012 18:54 )

Zobrazit celou diskusi